ZIGT meest gewaardeerde mediabureau!
15-12-2016

Adformatie Kerstrapport
ZIGT meest gewaardeerde mediabureau!

In het Adformatie Kerstrapport, dat 14 december voor de 32ste keer uitkwam, worden elk jaar mediabureaus en exploitanten tegen de lat gelegd door hun relaties. Dit jaar haalde ZIGT de overall hoogste score onder alle respondenten – zowel adverteerders als media-exploitanten. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

“We zijn blij met dit mooie compliment! Het is goed om te zien dat de basis voor de score ons unieke, transparante businessmodel is. Bij ons staat klantbelang echt altijd op nummer één en er is geen vertroebeling met bureaubelangen en exploitantbelangen. Daarnaast dragen het ondernemerschap en de open cultuur ook in belangrijke mate bij aan dat succes, merken we,” aldus algemeen directeur Rogier Bruggeman.

Net als vorig jaar haalde ZIGT de hoogste score (7,63) bij de uitgevraagde media-exploitanten. Ook qua bekendheid steeg ZIGT dit jaar fors. Onder adverteerders staat ZIGT als enige onafhankelijke bureau inmiddels in de Top 3 van meest bekende bureaus.

Ook in de andere categorieën werden prijzen uitgereikt. Ook One Media Sales, de Persgroep, blowUP Media, Adfactor, Jean Mineur Mediavision, Adfo Groep, Holland Media Combinatie, Veronica Uitgeverij en Stroom behoren tot de winnaars. Bij deze: heel hartelijk gefeliciteerd!

Nieuw dit jaar was ook de door Adformatie en BrandDeli georganiseerde fysieke prijsuitreiking, waarbij Rogier Bruggeman en Menno Westinga de award in ontvangst namen.