Adverteerders zetten ZIGT in Top 3 mediabureaus
12-12-2017

Op naar de top!
Adverteerders zetten ZIGT in Top 3 mediabureaus

Gisteren zijn in Dauphine in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt van het jaarlijkse Adformatie Kerstrapport. In dit rapport worden media-exploitanten en mediabureaus in twaalf verschillende categorieën beoordeeld door adverteerders, bureaus en exploitanten. Mediabureaus worden zowel door adverteerders als door media-exploitanten beoordeeld en in beide categorieën rolt daar een winnaar uit. ZIGT is dit jaar heel hoog gewaardeerd door adverteerders en dat is waar we het voor doen. Samen met Stroom en Carat staat ZIGT in de Top 3 van bureaus met de hoogste waardering onder adverteerders. Ook exploitanten waarderen ZIGT en in die ranking staan we op een vierde plaats.

Wij willen alle adverteerders en exploitanten die een bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat hartelijk danken. Wij zijn trots op de samenwerking met jullie!

Alle categoriewinnaars willen we hierbij ook hartelijk feliciteren. Dit zijn BrandDeli, Q-music, Exterion, ValueZipper, Promille Media, Vakmedianet, Adfactor, Jean Mineur Mediavision, BDUmedia, VICE, Stroom en Mindshare.

Het hele Kerstrapport staat later deze week in Adformatie en is ook hier in te zien.