&C is taking over!
17-03-2016

Plakken met Chantal
&C is taking over!

Het stof is weer neergedaald na de hectische verkiezingsavond. En wie heeft de verkiezingsborden overgenomen: Chantal Janzen met &C!

Vannacht zijn er 7 teams het land in gegaan en hebben in de grote steden alle verkiezingsborden volgeplakt met posters van &C. De posters zijn een teaser naar de grote lancering van mediamerk &C met straks een magazine, online platform en app.

Nadat ZIGT dit ludieke en creatieve idee voorstelde om in de mediastrategie op te nemen, is dit in samenwerking met het marketingteam van &C uitgewerkt en creatief ingevuld door bureau FEL. Reality Outdoor is hierna vannacht het land ingegaan met ruim 15.000 posters en liters behanglijm.

Viviene Werner, marketing manager &C: ‘De timing van de verkiezingen bleek perfect voor &C, precies een paar dagen voor de grote lancering. En Chantal heeft daar op haar eigen humorvolle wijze op ingehaakt met ‘we want you for &C’  als invalshoek’.

Bij de lancering op 22 maart start een groter media-offensief, waarvan ook door ZIGT de mediastrategie en planning is gedaan.

Daarover later meer…