Hè gezellig; het nieuwe “Boer zoekt Vrouw” Magazine
01-09-2016

Boers blaadje
Hè gezellig; het nieuwe “Boer zoekt Vrouw” Magazine

Boer zoekt Vrouw Internationaal trok afgelopen zondag ruim 3 miljoen kijkers, bijna de helft van álle tv-kijkers op dat moment (48 procent). Twitter ontplofte weer zoals vanouds, vooral toen de knappe boer Marc uit Zambia in beeld verscheen. Traditiegetrouw geeft uitgeverij FC Klap pal na de uitzending van het populaire KRO-NCRV-programma het Boer zoekt Vrouw Magazine uit, met daarin exclusieve interviews met de vijf boeren.

Niet te missen in deze aanloop is Boer zoekt Vrouw Magazine. In de exclusieve interviews stellen de vijf boeren zich voor en geven ze een kijkje in hun leven in het buitenland. Ruim op tijd om nog in de pen te klimmen voor misschien wel de ware liefde. Speciaal voor het magazine stapte Yvon Jaspers in haar rol als fotograaf: ze maakte tijdens haar reizen mooie plaatjes voor haar fotocolumn. Verder in het glossy magazine: naar buiten met Gijs Staverman en een terugblik op het vorige seizoen, de eerste Boer zoekt Vrouw Internationaal en de citytrip die boer Jos en zijn Dycke in 2009 naar Porto maakten. Boer zoekt Vrouw Magazine gaat verder dan het programma. Deelnemers en oud-deelnemers aan het programma komen uiteraard aan het woord.

Als je in het najaar gezellig wil adverteren dan kan dat voor € 4.750,– en de verwachte oplage ligt rond de 100.000. Het bereik wordt niet gemeten maar met een tarief van € 47,50 per 1.000 oplage aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld de Linda en vooral veel gezelliger.

Meer informatie over het magazine: Daniëlle Hartemink van FC Klap: 035 62 10 150, danielle@fcklap.nl.

Joost Istha
Joost Istha
Oprichter / Ondernemer