Het GeluksPakhuis van Oikocredit
02-04-2019

Oikocredit wil impact van microkrediet laten ervaren
Het GeluksPakhuis van Oikocredit

Vandaag heeft onze klant Oikocredit het eerste GeluksPakhuis ter wereld geopend. Bezoekers van Utrecht Centraal kunnen tot en met zondag 7 april hier zelf beleven hoe microkrediet bijdraagt aan het geluk van mensen.

Oikocredit wil met het GeluksPakhuis voorbijgangers de impact laten ervaren die microkrediet heeft op de levens van mensen uit landen met een mindere welvaart en beperkte keuzevrijheid. Het GeluksPakhuis zet de bezoekers aan tot denken wat hen gelukkig maakt en hoe zij gelukkig kunnen worden door te investeren in anderen.

Het GeluksPakhuis zit letterlijk en figuurlijk vol met geluk. In het GeluksPakhuis kunnen de bezoekers een sprong maken in een zwembad vol geluk en een gelukswens op de Oikocredit GeluksMuur achterlaten. Daarnaast maak je als bezoeker elke dag kans op het winnen van een luxe gouden fairtrade chocolade-ei, áls je tenminste de code van de kluis weet te kraken!

Het GeluksPakhuis van Oikocredit is open van dinsdag 2 april tot en met zondag 7 april op Utrecht CS naast spoor 20/21, elke werkdag van 8 tot 20 uur, op zaterdag van 10-17 uur en op zondag van 10-16 uur.

ZIGT is erg trots op deze mooie exposure van haar klant en ziet het als een bijzondere aanvulling op de succesvolle crossmediale campagne die het afgelopen jaar is gevoerd.

Pop up format: Store for Brands.

ZIGT Mediabureau, Rik & Samantha