Marktplaats ‘Fake’ advertentiepagina op Marktplaats
09-09-2016

Hornbach herfstcampagne
Marktplaats ‘Fake’ advertentiepagina op Marktplaats

Op maandag 22 augustus is de Hornbach herfstcampagne van start gegaan. De boodschap van de campagne is dat je je thuis wat betreft klussen helemaal kunt laten gaan. De slogan van de campagne is daarom: ‘Het is jouw project’. De commercials zijn ontwikkeld door het Duitse reclamebureau Heimat.

Heimat werkte nauw samen met de Britse regisseur Ian Pons Jewell (productie Anorak, Berlijn) en maakte een commercial waarin de hoofdrolspeler tijdens het klussen te maken heeft met allerlei stemmingswisselingen. Van arrogantie tot waanzin en van falen tot triomf: alles komt voorbij. ZIGT Studio is verantwoordelijk geweest voor de productie van de radio spots. Drie verschillende versies worden alternerend ingezet op de radio.

Naast de inzet van de televisie, radio en online video hebben we ook gekeken naar een ludieke invulling om online meer zichtbaarheid te creëren. Als extra online inzet zijn ZIGT Mediabureau en ZIGT Studio een samenwerking met Marktplaats aangegaan waarbij we een ‘fake advertentiepagina’ hebben ontwikkeld met projecten voor in en rondom je huis. Lekker over de top, zoals een badkamerbioscoop of een mountainbike circuit in je achtertuin. De pagina wordt aangejaagd door diverse banners op de website van Marktplaats, welke door ZIGT Studio zijn ontwikkeld. Het doel van de Marktplaatspagina is vooral om mensen te inspireren aan de slag te gaan met producten van Hornbach.

Sinds 1 september staat de pagina live.

Heb jij geen behoefte aan een badkamerbioscoop, maar ben je wel benieuwd hoe ZIGT jou kan helpen met een ludieke media-inzet? Neem gerust contact met ons op.

Mediabureau ZIGT, Robert Loos