LG Electronics Benelux gaat samenwerken met mediabureau ZIGT
03-08-2018

Life's good
LG Electronics Benelux gaat samenwerken met mediabureau ZIGT

LG Electronics Benelux (LG) brengt haar mediabelangen met ingang van september 2018 onder bij mediabureau ZIGT in Nederland en België. Na een pitchtraject met meerdere mediabureaus kwam ZIGT voor beide landen als beste uit de bus.

ZIGT gaat het gehele mediatraject verzorgen; mediastrategie, planning, inkoop en uitvoering van campagnes in on- en offline kanalen en voor alle Consumer Electronics en B2B divisies van LG Electronics Benelux.

Anna Kuiper, Strategy Director bij mediabureau ZIGT over de samenwerking: “We zijn zeer trots dat we aan de slag gaan voor dit innovatieve merk. LG heeft ambitieuze groeidoelstellingen in zowel Nederland als België. We kijken er naar uit om hier als strategische mediapartner vanuit onze onafhankelijke Benelux propositie een belangrijke bijdrage aan te gaan leveren.”

Met de innovatieve en award winnende producten voegt LG waarde toe voor consumenten én de zakelijke gebruiker. Met producten als OLED-televisies, smartphones, TwinWash-wasmachines en 21:9 ultrawide monitoren creëert LG Electronics nieuwe productcategorieën.