Linda start een online televisiekanaal
20-07-2015

Nog meer Linda
Linda start een online televisiekanaal

LINDA.tv is een nieuw format dat in oktober live gaat, een online video platform dat onderdeel is van LINDA. LINDA.tv voorziet in de behoefte die vrouwen hebben om niets te missen en altijd, waar ze ook zijn, toch in die behoefte te voorzien.

Op het online platform (in de vorm van een app en website) wordt dagelijks een mix van nieuwe video’s verzameld. Het gaat om Nederlandse tv-fragmenten, trending video’s en eigen content van de LINDA. redactie. De filmpjes duren tussen de 2 en 5 minuten en zijn te bekijken via de app op tablet en mobiel of op de website via een desktop.

Mogelijkheden om te adverteren zijn er zeker. Zo kan er gekozen worden voor branded videocontent en kunnen er losse video’s of hele series gesponsord worden. Vanuit de LINDA.tv redactie is gekozen om geen standaard pre-roll mogelijkheden te bieden. Wel kan er gekozen worden voor bannerinzet. De redactie van LINDA.tv zal adverteerders intensief ondersteunen tijdens de samenwerking. Het platform zal waarschijnlijk tot eind van het jaar gratis toegankelijk zijn. Daarna is het toegankelijk voor een maandelijks tarief van € 3,50 per maand. Aangezien LINDAnieuws.nl een groot succes is gebleken (3,4 miljoen unieke bezoekers per maand), zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Informeer bij jouw huidige contactpersoon binnen ZIGT of neem direct contact op via info@zigt.nl.

Danielle Crombeen
Danielle Crombeen
Media Director