Martin Wink wordt Business Director ZIGT
31-01-2017

Nieuwe collega
Martin Wink wordt Business Director ZIGT

Bij mediabureau ZIGT is Martin Wink aangetreden als Business Director. Hij deed veel kennis en ervaring op bij diverse mediabureaus als Kobalt, MPG/Havas en OMD in diverse vakinhoudelijke en managementfuncties. Deze ervaring sluit goed aan bij de full service propositie van ZIGT.

“Ik zocht naar dezelfde bevlogenheid als bij Kobalt Media. Daar heb ik echt passie ontwikkeld voor het zoeken naar communicatie-oplossingen voor een bepaald type, voornamelijk Nederlandse, adverteerders. De interactie met mensen die bij deze adverteerders werken en een hechte relatie met hen op te kunnen bouwen maakte dat ik daar graag weer mee verder wilde. Ik ben actief op zoek gegaan naar een bureau dat het bouwen van dat soort relaties in zijn DNA heeft. Mijn zoektocht leidde mij naar ZIGT,” aldus Wink.

“ZIGT springt er voor mij echt uit met de langlopende relaties met haar overwegend Nederlandse klanten, die gebaseerd zijn op vertrouwen en waarbij werkelijk inzicht in verkoopresultaten leidend zijn voor de keuzes in media. Die unieke inzichten en de inmiddels ruime ervaring daarmee maken dat ik mij daar graag bij aansluit. Ik kijk er naar uit een bijdrage te leveren aan het succes van ZIGT en met name aan het uitdragen van hetgeen ZIGT onderscheidend maakt van de andere bureaus.”