Mediabureau ZIGT breidt directie uit met Rogier Bruggeman
10-02-2016

Drie koppen sterk
Mediabureau ZIGT breidt directie uit met Rogier Bruggeman

Rogier Bruggeman is per 1 februari toegetreden tot de directie van ZIGT die daarmee uit drie personen bestaat. Maarten Buitenhuis als financieel directeur, Joost Istha als ondernemer en Rogier Bruggeman als directeur mediabureau.

Rogier zal in zijn nieuwe rol de dagelijkse leiding hebben over het mediabureau. Joost is ondernemer en richt zich op de werkzaamheden die morgen van belang zijn voor klanten en prospects. ZIGT gaat in praktijk werken met Rogier als ‘directeur voor vandaag’ en Joost als ‘directeur voor morgen’.

“Rogier werkt dit jaar 10 jaar bij ZIGT en heeft in die jaren diverse rollen bekleed. Sinds 2014 is Rogier eindverantwoordelijk voor commercie en inkoop. In de afgelopen jaren heeft Rogier zich enorm ingezet voor de klanten van ZIGT. In 2015 hebben wij wederom een gezonde groei doorgemaakt met de komst van een aantal grote nieuwe opdrachtgevers met uitdagende communicatievraagstukken. Het soort opdrachten waar wij, mediaprofessionals, voor warm lopen. Het zijn daarnaast opdrachtgevers die bewust hebben gekozen voor het transparante model van ZIGT. Dagelijks bewijzen wij dat met dit model de belangen van adverteerders het beste worden behartigd en successen geboekt worden” aldus Joost Istha.

ZIGT richt zich ook in 2016 op een verdere groei en is met de uitbreiding van het directieteam met Rogier weer klaar voor een nieuwe toekomst.