The scouts, from street to stadium te zien bij Veronica
12-09-2016

Nieuw programma
The scouts, from street to stadium te zien bij Veronica

“The Scouts, from street to stadium” is een community met een daaraan gekoppeld TV-format, waarbij er wordt gezocht naar verborgen voetbaltalenten in Nederland. Kinderen uit de D-E-F-pupillenleeftijdscategorie (8-12 jaar oud) krijgen een platform aangeboden om op te schitteren en zichzelf zo in de kijker te spelen bij diverse profclubs, waar maar liefst 12 stageplekken te winnen zijn.

Om jullie alvast een sfeerimpressie van het TV-programma te geven:

De nieuwe landelijke talentenjacht voor straatvoetballers “The Scouts” zal vanaf 10 oktober doordeweeks dagelijks te zien zijn op Veronica vanaf 18.00. Wij vroegen The Scouts om een reactie: “Veronica was bereid om ons vijf dagen in de week een vaste basisplaats te garanderen aan het begin van haar avondprogrammering. De jonge talentjes die aan onze landelijke talentjacht meedoen krijgen bij Veronica gedurende 90 afleveringen het platform dat deze toppertjes verdienen om hun skills te laten zien en daarmee stageplekken bij profclubs te kunnen winnen. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend en wij gaan er samen met onze deelnemers en Veronica een prachtig seizoen van maken”.

Meer informatie is te vinden op www.the-scouts.nl. Er zijn wellicht nog sponsor mogelijkheden in het sympathieke programma dat best wel eens een hit zou kunnen worden onder jongeren.

Joost Istha
Joost Istha
Oprichter / Ondernemer