Nieuw: Siteswitcher
25-07-2014

Golden Switch
Nieuw: Siteswitcher

De Rotterdamse internetondernemer Lars Baartmans heeft onlangs met drie bevriende ondernemers Siteswitcher geïntroduceerd. De tool is feitelijk een startpagina met de welbekende Google-zoekfunctie, maar dan met een wisselende achtergrond van creatieve websites, regionale evenementen en aanbiedingen.

Functionaliteiten
Baartmans is ervan overtuigd dat elke keer beginnen met dezelfde startpagina als je het internet op gaat, zijn langste tijd heeft gehad. Bij een eerste bezoek aan Siteswitcher worden alle mogelijkheden kort uitgelegd. Daarna kun je direct aan de slag, registreren is niet noodzakelijk. Het enige wat je hoeft te doen is Siteswitcher als startpagina instellen. Bij ieder bezoek toont de tool een nieuwe creatieve site / blog, event of aanbieding.

De content is regionaal van aard. Bezoekers van Siteswitcher kunnen namelijk hun woonplaats invullen om zo alleen lokale initiatieven te zien. De gebruiker kan zelf ook een bijdrage leveren aan de wisselende achtergrond van Siteswitcher. Met de functie ‘Switch this site’ is het toevoegen van een website, evenement of aanbieding eenvoudig. Als laatste kunnen gebruikers hun switches en bevindingen ook delen via social media.

Golden Switch
De leukste verrassing van Siteswitcher is misschien wel de ‘Golden Switch’. Er wordt af en toe aan willekeurige gebruikers een pagina getoond waar ze hun gegevens kunnen achterlaten. Wanneer ze dat doen, ontvangen zij een cadeau op het aangegeven adres. De cadeaus verschillen per keer, maar het past altijd door de brievenbus. Het is een leuke manier om gebruikers van de website niet alleen online, maar van tijd tot tijd ook offline te verrassen. De komende tijd zullen er nog meer handige en leuke functies worden toegevoegd.

Meer info: Siteswitcher