Consumentenbond
12-09-2014

Nieuwe klant:
Consumentenbond

Na een strategische pitch met meerdere PMA-bureau’s mag ZIGT de Consumentenbond als nieuwe klant verwelkomen. De Consumentenbond heeft voor ZIGT gekozen om duidelijker in beeld te komen als de belangenbehartiger van alle Nederlandse consumenten.

Over Consumentenbond

De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Via hun internetplatform informeren ze consumenten en deze informeren elkaar om zo betere keuzes te maken in het product- en dienstaanbod in Nederland. Naast het geven van advies, bedingt de Consumentenbond ook betere voorwaarden of voordelen voor de consument.

Opdracht

Hoofd marketing Hans Verbeek: ‘De Consumentenbond wil duidelijker de belangenbehartiger van alle Nederlandse consumenten worden. Dan moeten we ook kiezen voor een partij die strategisch kan meedenken en die ons meer zichtbaar maakt. ZIGT past daarnaast ook goed bij ons omdat het in zijn branche eveneens een onafhankelijke partij is. We willen samen werken aan een eerlijke en rechtvaardige markt.’

Inmiddels lopen de eerste campagnes. ZIGT heeft samen met de Consumentenbond alle campagnemetingen, inclusief het doormeten van conversies en conversiepaden opgezet. Op deze manier wordt optimaal lering getrokken uit de inspanningen die worden gedaan.