Nieuwe klant: Jasper Alblas
15-01-2016

Watertanden
Nieuwe klant: Jasper Alblas

Jasper Alblas, een opkomende dieet-goeroe, heeft als doel om Nederland gezonder te maken. Hij presenteert zijn levensstijl sinds 2010 via een blog, verkoopt duizenden receptenboeken en afslankplannen. Daarnaast gaat hij later dit jaar cursussen aanbieden. ZIGT is gevraagd om een samenwerking op te zetten dat primair geënt is op sales en secundair werkt aan bekendheid van het ‘merk’ Jasper Alblas.

De samenwerking

We zijn hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met BrandDeli. Met een zeer smaakvolle spot worden de kijkers van de BrandDeli zenders geactiveerd tot het kopen van het receptenboek. Ondersteunend hieraan wordt er onder andere Facebook en Google Adwords ingezet. De launch van de campagne was na de feestdagen: hét moment dat heel Nederland goede voornemens heeft.

Creatie

ZIGT Studio heeft voor de start van de campagne de oude website jasperalblas.nl compleet vernieuwd, zowel grafisch als qua routing. Dit alles ter bevordering van de conversie. Het resultaat? Een professionele en moderne commerciële website, in plaats van een blog waar je ‘toevallig’ boeken kunt kopen. Daarnaast hebben we het meetstuk opnieuw ingericht, zodat we het websitebezoek én de conversies tot in detail kunnen monitoren en hierop de campagnes kunnen optimaliseren.

De spot

De prachtige close-up beelden van eten doet je buik direct knorren. En dat met gezonder eten! Jasper Alblas is een nieuwe speler in de markt en met deze prachtige spot streeft hij zijn doel na: Nederland gezonder maken!

De eerste resultaten van de campagne zijn goed; er is een duidelijk stijging in de verkoop van boeken te zien.

Creatie TV-commercial door NEEW Business & Chuck Studios