NRC start met online verkoop van losse artikelen
03-01-2014

Nieuwtje kopen?
NRC start met online verkoop van losse artikelen

Sinds kort is het mogelijk om losse artikelen te kopen via de website van NRC. Voorheen was het alleen mogelijk om artikelen te lezen in de papieren krant (of de digitale variant daarvan) van NRC Handelsblad en nrc.next. Geïnteresseerden kunnen tegen betaling online toegang verschaffen tot de losse artikelen en deze ook delen via social media.

Anderhalf miljoen artikelen zijn beschikbaar en kunnen gevonden worden via de website van NRC, maar ook via zoekmachines zoals Google.nl. De artikelen zijn makkelijk te delen via social media, zoals Facebook, Twitter, maar ook bijvoorbeeld WhatsApp. De artikelen zijn geschikt gemaakt voor mobiele weergave.

Voor huidige abonnees verandert er niets, zij hebben en houden gratis toegang tot de artikelen. Voor niet-abonnees zijn de artikelen voorlopig beschikbaar voor een prijs van € 0,10. Het zijn enkel artikelen die door NRC zijn gepubliceerd. Alle nieuwe bezoekers krijgen bij aanmelding een startbedrag op hun tegoed. Hierdoor zijn de eerste vijf artikelen gratis.