OU breekt records!
26-09-2016

Houden je hersenen je voor de gek?
OU breekt records!

Word je mooier met lelijke mensen om je heen? Was vroeger inderdaad alles beter en ben jij ook zo’n type die alles afklopt?

Ondanks dat het menselijk brein het meeste complexe orgaan is, maakt het continu fouten en trek je om de haverklap onlogische conclusies. – Dankzij de Quest Test van de Open Universiteit (OU) ontdek jij of jouw brein je ook voor de gek houdt.

Met de test houdt jouw brein je voor de gek? hebben we alle records gebroken van Quest: de test is maar liefst ruim 35.500x gemaakt and still counting, terwijl een gemiddelde commerciële test vaak niet verder komt dan 3.000-5.000 afgeronde tests. Een super resultaat dus!

Quest Tests zijn online testjes waarmee de Quest-lezer op toegankelijke wijze wordt geprikkeld rondom specifieke content en geactiveerd wordt in bepaalde onderwerpen. Naast deze redactionele testjes, kunnen adverteerders tests sponsoren of onderwerpen aandragen. Allemaal op de eigenzinnige Quest wijze.

Met de OU hebben we dit op een unieke wijze ingevuld. We hebben namelijk niet simpelweg een bestaande test gesponsord, maar samen met de redactie én de hoogleraren en kennis van de OU een test samengesteld.

Op deze manier hebben we op een toegankelijke en leuke manier laten zien dat Psychologie heel leuk is en hebben we de koppeling gemaakt met de OU Faculteit Psychologie, met een verwijzing naar het studieaanbod. Het resultaat laat zien dat gesponsorde content werkt, mits het relevant is en deze slim en origineel ingezet wordt.

Ben je niet een van de 35.500 testers? Je kunt hem nog steeds maken: Quest Test

Weet jij wel hoe het met je brein gesteld is, maar ben je wel benieuwd hoe je met unieke content jouw doelgroep kunt bereiken? Neem gerust contact met ons op.