Pauline Kamphuis wordt Media Consultant bij ZIGT
04-04-2017

Media consultant ZIGT
Pauline Kamphuis wordt Media Consultant bij ZIGT

Pauline Kamphuis (30) is per 1 april benoemd tot Media Consultant. Exact op de dag dat zij haar jubileum viert bij ZIGT maakt zij de volgende stap. ”Bij ZIGT heb ik de afgelopen jaren heel veel geleerd. Als je binnen ZIGT initiatief toont en aangeeft dat je jezelf verder wil ontwikkelen, zijn er volop mogelijkheden.”

Pauline begon haar carrière bij ZIGT na afronding van haar studie Communicatiewetenschap. “Als Media Planner was ik verantwoordelijk voor het opstellen van mediaplannen voor diverse klanten en de inkoop en uitrol van campagnes. Het leuke van Media Planner is dat deze functie mij de kans gaf om op detailniveau plannen te maken en uit te voeren voor verschillende merken. Het grondig analyseren van een bepaalde markt en het inwinnen van informatie over concurrerende merken vind ik erg leuk. Om zo tot een zo goed mogelijk plan voor de klant te komen.” Na 5 jaar ervaring als planner is het nu tijd voor de volgende stap.

Als Media Consultant wordt Pauline verantwoordelijk voor het accountbeheer van een aantal mooie klanten en vormt zij voor de klant de schakel tussen de verschillende afdelingen van ZIGT.