Plannen MediaReach 2017
16-01-2016

Introductie Quiosk
Plannen MediaReach 2017

17 januari 2017. Brrrr. Op deze koude dag wil ik jullie graag verwarmen met informatie over MediaReach.

MediaReach biedt naast hun eigen OOH netwerk tevens de netwerken van o.a. Beyond Outdoor en MMD Media aan. Gebundeld vormt dit het grootse Out of Home high traffic netwerk bestaande uit:

  • A00 Abri panelen
  • Rijkswegmasten
  • BillBoards
  • Digital Screens aan de pomp en Instore

Wat zijn de plannen?

Binnen het eigen netwerk exploiteert MediaReach o.a. de digitale schermen (direct aan de pomp en schermen instore) bij de tanklocaties van AVIA. Deze brandstof aanbieder timmert hard aan de weg waardoor MediaReach de ambitie heeft in 2017 uit te breiden naar 1000 tot 1500 digitale schermen aan de pomp en +/- 100 extra digitale schermen instore. Deze schermen aan de pomp zijn voorzien van speakers wat geluid mogelijk maakt (joh..). Daarnaast is het op termijn de bedoeling deze schermen van camera’s te voorzien (kentekenherkenning) wat specifieke boodschappen gericht op die specifieke automobilist mogelijk kan maken. Of dit privacy technisch ook mag is nog even de vraag.

Via deze schermen is Programmatic adverteren mogelijk: gunstig voor adverteerders welke zich richten op bepaalde dagdelen, weersomstandigheden en actieperiodes. Een ander voordeel ten opzichte van andere brandstofaanbieders is dat AVIA geen zogenaamde “food beperking” hanteert waardoor elk product welkom is op de schermen.

Verder introduceert MediaReach de Quiosk: Vending machines gesitueerd bij onbemande tankstations. Advertentiemogelijkheden zijn er in de vorm van een poster, maar ook als wrap of juist je product IN de vending machine.

Last but not least: Er is een samenwerking opgestart met (nu nog enkele) Van der Valk Hotels, waarbij je zichtbaar kunt zijn op alle TV schermen aldaar.

Dus, stel je bent een rolletje pepermunt… Je hangt in de Quiosk, bent zichtbaar aan de pomp en nogmaals binnen instore (waar je natuurlijk ook in het schap ligt). Tevens verschijn je in de lobby van het hotel Van der Valk en lig je ook nog op het kussen van het hotelbed, waarna gekust mag worden… de cirkel is rond. Net als het pepermuntje.

Afijn, mogelijkheden te over!

Meer info over de digitale AVIA schermen (pdf).

Nancy den Dekker, Mediabureau ZIGT