Twee nominaties voor Cross Media Awards van het Jaar 2017
17-03-2017

And the nominees are...
Twee nominaties voor Cross Media Awards van het Jaar 2017

Het is weer tijd voor de Cross Media Awards en we zijn erg trots op de twee nominaties die we hebben gekregen: onze klant Hornbach is genomineerd als Adverteerder van het Jaar en zelf zijn we genomineerd als Cross Media Bureau van het Jaar.

De Cross Media Awards worden sinds 2013 uitgereikt. Het zijn de enige vakprijzen die crossmedia centraal zetten. Ze worden georganiseerd door Nederlands MediaNieuws en MarketingTribune, op de site van Nederlands Medianieuws staat het verhaal van ZIGT’s algemeen directeur Rogier Bruggemans al te lezen. Niet alleen legt Rogier hierin uit hoe het met ons als bureau gaat (goed!) en hoe wij over cross media denken. ‘De inzet van (cross) media kan een merk echt verder laten groeien, maar het krijgt pas echt vleugels als alle contacten met de doelgroep kloppen. Of dit nu via betaalde media is, via eigen kanalen of PR, het contact moet de juiste impact en relevantie hebben.’

Ook onze visie op trends en ontwikkelingen komt aan bod en er wordt ingegaan op de Hornbach case. Een perfect voorbeeld van hoe wij het liefst werken: met LEFfect. Sturen op resultaat en met lef. Zowel in creatie en concept als in mediastrategie.

Lees hier het hele artikel.

Bekijk een overzicht van alle nominaties.