Vakanties.nl zet zich op de kaart samen met ZIGT
19-12-2019

Er even tussenuit
Vakanties.nl zet zich op de kaart samen met ZIGT

Online reisbureau Vakanties.nl is een samenwerking gestart met ZIGT. ZIGT is verantwoordelijk voor de mediastrategie, de offline planning alsmede het concept en productie. Belangrijkste doelstelling is om de naam Vakanties.nl tussen de oren te krijgen bij de consument. Middels korte opvallende commercials op radio en TV, billboarding en online brandingkanalen kan niemand meer om Vakanties.nl heen.

Vakanties.nl heeft grote ambities. Het bedrijf heeft eerder dit jaar een miljoeneninvestering gekregen vanuit mede-oprichter Joost Romeijn, die eerder Sunweb opzette. Vakanties.nl combineert ‘high tech with a human touch’. Met drie tot vijf perfecte suggesties wil het de Netflix van de vakanties worden.

Romeijn richtte het bedrijf in 2017 op samen met Judith Eyck, die de dagelijkse leiding over het bedrijf heeft. Eyck zegt over de samenwerking met ZIGT: “Vanaf de allereerste gesprekken voelde ZIGT onze behoefte erg goed aan. We kiezen dit jaar voor een crossmediale strategie met een opvallende visuele creatie. In deze campagne stellen we ons kort en krachtig voor, meer niet. We houden het simpel. ZIGT heeft ons in strategie en productie fantastisch geholpen. Ze blijken zich goed aan te kunnen passen aan de grillen en snelheid van deze startup. Ik heb vertrouwen in de resultaten voor 2020”