ZIGT aan de slag met The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)
27-12-2019

Rebranding van Cambridge Weight Plan
ZIGT aan de slag met The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)

Aan de start van de grote rebranding van het merk stond Cambridge Weight Plan voor een grote uitdaging. Bij ZIGT vonden zij de match in een partner die samen met ze de rebranding heeft omarmd en deze de komende tijd gaat neerzetten. De nieuwe merknaam The 1:1 Diet staat symbool voor de unieke aanpak in afvallen: 1 op 1 begeleiding, want afvallen doen we samen!

“Een rebranding is meer dan een naam en logo-wissel. Het wortelt door in de positionering en propositie, de huisstijl, de boodschap en belofte, de uitstraling en presentatie van al onze 400 consulenten, maar ook de blik op de markt…. En daar hoort natuurlijk ook een introductiecampagne bij. ZIGT voelde direct aan waar we behoefte aan hadden en hoe we de internationale campagne konden door-vertalen naar de Nederlandse markt.”

“Na de introductie afgelopen jaar in Engeland wilden wij in januari 2020 The 1:1 Diet introduceren in Nederland. Een korte voorbereidingstijd, ook naar onze consulenten toe. Maar januari is een belangrijk moment om erbij te zijn. En mede dankzij ZIGT zijn we erbij! Met een frisse en vrolijke campagne die ‘afvallen onder begeleiding’ op een verrassende en onderscheidende manier op de kaart zet.” Rogier Pijlmijn, Manager Marketing en Communicatie.

“Afvallen en diëten is iets van alle tijd en is altijd wel relevant voor iemand. Het is een complexe markt met veel aanbieders die zowel digitaal als analoog aanwezig zijn, voor de consument dus moeilijk om te kiezen. Wij kijken er naar uit om met dezelfde energie die Cambridge Weight Plan hier in heeft gelegd deze uitdaging aan te gaan en om ervoor te zorgen dat The 1:1 Diet ten alle tijden top of mind is bij de doelgroep!” Aldus Lisanne van den Heuvel, Media Director bij ZIGT.

Over Cambridge Weight Plan Benelux

Afvallen doen we samen. Onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten en blijf je beter op gewicht. Cambridge Weight Plan is met ruim 400 professionele en toegewijde consulenten hét 1 op 1 dieet van Nederland. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht dankzij ons dieet en de ondersteuning van onze consulenten. Wereldwijd wordt Cambridge Weight Plan gevoerd in meer dan 35 landen. Vanaf januari zal onze naam veranderen naar The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.