ZIGT eert beste klusvader met campagne voor Hornbach
24-05-2017

Uitreiking van de Gouden Hamer
ZIGT eert beste klusvader met campagne voor Hornbach

Speciaal voor Vaderdag wordt op 18 juni de ‘Gouden Hamer’ uitgereikt aan de beste klusvader van Nederland. Een campagne die ZIGT en Hornbach binnen één week hebben weten te realiseren.

Van de brainstorm tot het zoeken naar een geschikte fotograaf, hebben Hornbach en ZIGT in een concept- en productiemeeting de ‘puntjes op de i’ gezet. In diezelfde week is het jongetje gecast, de perfecte locatie gevonden en heeft er op een mooie zomerse dag een fantastische fotoshoot plaatsgevonden. Het eindresultaat: de ‘Gouden Hamer-verkiezing’ als ode aan alle klussende vaders in Nederland.

Fotograaf: Corné van der Stelt
Hornbach Vaderdag

Vanaf zaterdag 3 juni kunnen alle vaders in Nederland hun kluskunsten en skills vertonen bij de plaatselijke Hornbach. Zagen, boren, timmeren en schilderen je kunt het zo gek niet bedenken of het komt deze dag aan bod. Per Hornbach-vestiging worden de regionale winnaars geselecteerd. Op Vaderdag strijden de 14 beste vaders voor de felbegeerde titel ‘Beste klusvader van Nederland’ bij Hornbach Amsterdam. In deze finale mogen niet alleen de vaders maar ook de kinderen zichzelf bewijzen met het schilderen van een wandje. Een vakkundige jury maakt uiteindelijk de winnaar bekend. Deze winnaar krijgt de Gouden Hamer 2017 en zal via een out of home campagne door heel Nederland zichtbaar zijn.

Yippie-Jaja-Yippie-Yippie-Yeah ZIGT en Hornbach zijn trots op deze prachtige samenwerking!