ZIGT: Het Cross Mediabureau van 2017 wederom genomineerd voor 2018
03-04-2018

Cross Media Awards 2018
ZIGT: Het Cross Mediabureau van 2017 wederom genomineerd voor 2018

Op 25 april vindt in Amsterdam de uitreiking van de Cross Media Awards 2018 plaats. Crossmedia is een van de grootste en meest relevante thema’s in de media waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. In 2017 was ZIGT de overall winnaar van het event en in 2018 is ZIGT wederom genomineerd.

ZIGT heeft het afgelopen jaar weer verder geïnvesteerd in data, systemen en modellen die het mogelijk maken de toegevoegde waarde van crossmedia inzet nog beter te bepalen. Het realiseren van de doelstellingen van onze klanten is hierbij altijd het uitgangspunt. Ons realtime dashboard CTRL vervult hier nog steeds een centrale rol. Media investeringen, media resultaten, effectmetingen en eigen data van klanten (bijvoorbeeld sales) komen in dit dashboard samen. Al onze klanten zijn inmiddels aangesloten op CTRL en hebben daarmee op elk gewenst moment realtime inzage in het effect van hun campagnes.

De Cross Media Awards – voor het eerst uitgereikt in 2013 – is de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. Uniek aan de Cross Media Awards is dat alle ingezonden cases worden gepubliceerd in relevante vakmedia als Nederlands MediaNieuws en Marketing Report. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vak prijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.

Meer informatie: crossmediaawards.nl