ZIGT is het nieuwe digital marketingbureau voor CEWE Fotoservice in de Benelux
30-11-2020

Mooie momenten
ZIGT is het nieuwe digital marketingbureau voor CEWE Fotoservice in de Benelux

In de zoektocht naar een nieuwe partner op het gebied van digital marketing heeft CEWE Fotoservice na een uitgebreide pitch gekozen voor ZIGT. Het betreft optimalisatie en beheer van de digitale performancekanalen in zowel Nederland, Luxemburg als België. Daarnaast adviseert ZIGT CEWE ook op data- en dashboardvraagstukken.

Maarten Ordelman, Customer Marketing Manager bij CEWE over de samenwerking; ‘De afgelopen jaren is er een grote focus geweest op de merkstrategie en ontwikkeling van CEWE in de Benelux en de visie voor de komende jaren is minstens zo ambitieus. Digital marketing is hierbij één van de drijvende krachten. Tijdens het pitchtraject maakte ZIGT het onderscheid door een sterke datagerichte aanpak te combineren met een pragmatische en resultaat gedreven strategie. De samenwerking is ondertussen al in volle gang en de ambities zijn gezet. We kijken uit naar de komende periode!’

‘Hoewel ZIGT als breed mediabureau bekend staat in de markt, is het mooi om te zien dat we ook op digital performance en datavlak het kunnen opnemen tegen specialistische bureaus zoals ook bleek tijdens deze pitch. We zijn enorm trots dat we samen met CEWE in de Benelux kunnen werken aan de verdere versteviging van hun positie als Europees marktleider op het gebied van fotoproducten’, aldus ZIGT directeur Rogier Bruggeman.

CEWE is de zesde nieuwe klant in enkele maanden tijd bij ZIGT. Eerder al werd bekend dat ZIGT aan de slag is gegaan voor Maandag, Swinkels Family Brewers, Welkoop, AGU en CCV.

Rogier Bruggeman
Rogier Bruggeman
CEO