ZIGT is mediabureau van het jaar!
17-05-2019

ZIGT is mediabureau van het jaar
ZIGT is mediabureau van het jaar!

Wow! Wat zijn we trots! Na 4x in de afgelopen 6 jaar genomineerd te zijn geweest voor mediabureau van het jaar bij de AMMA Awards mogen we de titel nu dan ook echt officieel een jaar lang dragen!

Samen met Initiative, Mediacom en Mediaxplain waren we dit jaar genomineerd voor deze prestigieuze titel. Na beoordeling door een vakkundige jury, die onder meer kijkt naar successen in 2018, onderscheidend vermogen, inzet voor het vakgebied, innovatie en goed werkgeverschap is ZIGT als winnaar uit de bus gekomen en mochten we bij het AllOut Festival ons laten kronen tot het beste mediabureau van 2018!

Freedom of media, dat is onze dagelijkse strijd voor onze klanten en hun succes vormt ons succes. Met een schitterende groep ZIGT’ers die media leven, ademen en dromen zorgen wij dat de mooiste merken van Nederland in de harten en hoofden van mensen komen. Zonder concessies, zonder dubbele belangen, altijd op zoek naar het onbenutte potentieel.

Onze strijd gaat uiteraard door en met net zoveel passie en zin gaan we ook komend jaar gewoon weer aan de slag voor onze klanten. We zijn supertrots, maar nuchter tegelijk. Ook alle winnaars in de andere AMMA categorieën willen we van harte feliciteren en gezamenlijk kunnen we trots zijn op de mooie branche waarin we actief zijn!

Wil je weten wat Freedom of media voor ons betekent? We leggen het je graag in anderhalve minuut hieronder uit.