ZIGT is sponsor van Emerce eDay
02-10-2019

10 oktober, Kromhouthal, Amsterdam
ZIGT is sponsor van Emerce eDay

Enter Emerce eDay. Where innovation, digital, and great minds converge. Zo luidt de belofte van Emerce eDay dit jaar. Nadat ZIGT in juni haar naam verbond aan Emerce Digital Marketing Live!, zijn we nu ook sponsor van eDay op 10 oktober in Amsterdam Noord.

eDay is de dag in het jaar die ervoor zorgt dat je de andere 364 dagen voorop blijft lopen.

In de Kromhouthallen in Amsterdam zullen er gedurende de hele dag inspirerende sprekers te vinden zijn. Content van wereldwijde opinieleiders over nieuwe zaken, strategieën, case studies, concepten en technologieën. Het geeft toegang tot de digitale dag van morgen.

Naast sprekers zoals Werner Vogels van Amazon en Chris Wiggins van The New York Times zal ZIGT ook een sessie verzorgen. Om 14.15 uur zullen Rogier Bruggeman en Jasper Colijn op stage 6 vertellen dat je branding en performance niet kunt scheiden van elkaar en dat de dag van morgen vraagt om het centraal denken vanuit business objectives.

ZIGT is ook te vinden in de hal met een stand waar we je graag ontmoeten. Meer informatie over het eDay event en het complete programma vind je hier.

We zien jullie graag 10 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam Noord!