Twitter komt in actie!
28-07-2017

ZIGT #socialmedia
Twitter komt in actie!

De komkommertijd zorgt ervoor dat we deze week kort maar krachtig kunnen zijn met de ZIGT #socialmedia update. Het Social & Content team praat je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen op social media gebied. Wat is ons opgevallen? Wat is nieuw? Pak er een drankje bij en loop er snel doorheen voordat je het pand verlaat!

Twitter komt in actie tegen ongepast gedrag

Eerder dit jaar maakte Twitter bekend er alles aan te doen om het platform nog veiliger te maken. Twitter heeft daar verschillende maatregelen voor genomen. Gebruikers die tweets plaatsen om angst te zaaien of te pesten worden geblokkeerd of verwijderd. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat dit soort gebruikers veel makkelijker op te sporen zijn. Ook worden zij beperkt in het aanmaken van een nieuw account.

Facebook lijkt meer te pushen op engagement

Dat Facebook de advertentiemogelijkheden continu aan het testen is blijkt maar weer uit nieuwe elementen die toegevoegd zijn aan sommige video advertenties. Gebruikers krijgen bij het zien van zo’n video een pop up met ‘nu delen’. Het lijkt er dus op dat Facebook meer aan het pushen is op engagement. Er is nog niet veel over deze nieuwe ontwikkeling bekend en het is ook (nog) niet zichtbaar op alle toestellen.

Wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden op de verschillende social media kanalen? Neem dan contact op met het Social & Content team van ZIGT.

Bron: Dutch Cowboys