ZIGT versterkt digitale dienstverlening verder
28-05-2020

Welkom Michiel, Casper, Lotte en Mirjam
ZIGT versterkt digitale dienstverlening verder

ZIGT is het grootste onafhankelijke mediabureau van de Benelux en heeft vanwege haar groei op digitale vraagstukken het team uitgebreid met een viertal nieuwe collega’s.

Michiel Wintershoven is gestart als Digital Media Director. Michiel was hiervoor werkzaam bij Initiative, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie en advies op digitale media en performance van verschillende klanten.  Daarvoor was hij werkzaam in verschillende rollen bij onder meer Zenith, OMD en Havas

Tegelijk is ook Casper Bouma gestart bij ZIGT als Digital Consultant. Casper is afkomstig van OrangeValley waar hij werkzaam was als Digital Advertising Consultant.  Daarvoor heeft hij onder meer bij Mindshare en Zenith gewerkt.

Tenslotte zijn Lotte Vader en Mirjam Vis gestart als (Digital) Mediaplanner. Lotte is eerder onder meer werkzaam geweest als planner bij The Walt Disney Company en Mirjam als account executive bij Awin Global.

Begin dit jaar werd al het data gedreven digitaal bureau MediaScience overgenomen. Sinds 1 mei j.l. is MediaScience volledig geïntegreerd in ZIGT.