ZINTX International Media Buying lanceert ChinaDesk
29-06-2015

Chinese advertentiemogelijkheden
ZINTX International Media Buying lanceert ChinaDesk

ZINTX International Media Buying lanceert voor haar internationale activiteiten in China een ChinaDesk met uitgebreide informatie over Chinese advertentiemogelijkheden. De ChinaDesk wordt voorzien van data uit de mediadatabase RetrieverAsia.com.

Nu steeds meer West-Europese bedrijven de stap naar China maken, wordt adverteren in China steeds belangrijker. ZINTX koopt media in voor internationale adverteerders die zich richten op specifieke internationale doelgroepen waaronder ook doelgroepen in China. De informatie van RetrieverAsia.com die via de ZINTX ChinaDesk deels ook zichtbaar is voor bezoekers van ZINTX.com, geeft een handig en bruikbaar overzicht van alle mediamogelijkheden in China. Adverteren in China wordt dankzij de ChinaDesk van ZINTX met RetrieverAsia.com data, toegankelijk voor veel nationale- en internationale bedrijven.

Over ZINTX International Media Buying

ZINTX International Media Buying is een wereldwijd media inkoopbureau, gevestigd in Nederland en onderdeel van mediabureau ZIGT. ZINTX is kostenefficiënt vanwege de centrale inkoop in plaats van inkoopteams per land. Hierdoor is het mogelijk om snel internationale campagnes te optimaliseren. Alle kortingen worden doorgeven en ZINTX werkt met een uren fee. ZINTX kan mediaplannen opzetten en realiseren voor elk land ter wereld. Bezoek onze website, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over RetrieverAsia

RetrieverAsia.com, onderdeel van Retriever Media Informatie BV, is in 2013 gestart met het in kaart brengen van media in China, Singapore en Hong Kong. De Chinese mediamogelijkheden zijn gekoppeld aan diverse doelgroepkenmerken waardoor inzicht wordt verkregen wie met deze kanalen worden bereikt. Betalende abonnees krijgen toegang tot de uitgebreide crossmediale zoekmogelijkheden, inclusief beschikbare gegevens over kosten, bereik én beschrijvingen in het Engels en Mandarijn.

Joost Istha
Joost Istha
Oprichter / Ondernemer