Frontend Developer Kevin

Frontend Developer Kevin

Stel je even voor

Ik ben Kevin Streekstra, 22 jaar en woon in Purmerend. Voor mijn opleiding ben ik naar het Mediacollege Amsterdam gegaan. Daar heb ik mijn mbo4 gehaald als media developer en gelijk daarna ben ik aan het werk gegaan. Buiten werk om ben ik vaak in de sportschool te vinden en ga graag met vrienden gezellige dingen doen.

Wat doe je bij ZIGT?

In de afgelopen acht maanden ben ik hier voornamelijk bezig geweest met het creëren van websites. Ik zorg ervoor dat het ontwerp wat voor de klant wordt gemaakt zo goed mogelijk wordt doorvertaald naar de nieuwe site. Daarnaast zijn wij hier ook bezig met persoonlijke ontwikkeling waarbij we nu druk bezig zijn om een nieuwe programmeertaal onder de knie te krijgen.

Net als Kevin aan de slag als Developer bij ZIGT? Check de vacature voor Backend Developer.

Wat drijft je?

Voor mij draait het voornamelijk om de prestaties die wij samen neerzetten van design tot aan de frontend developer. Als dat allemaal goed verloopt en ik alles kan maken wat de designer bedacht heeft, dan krijg ik daar een goed gevoel al van. Als de klant dan ook nog eens tevreden is, ben ik helemaal blij. We streven altijd perfectie na, maar dat is bij webbouw heel moeilijk. De laatste puzzels moeten wij dan altijd als team intern uitzoeken. Eigenlijk is dat is alleen maar goed want dan houdt iedereen de focus om altijd door te gaan. Het draait allemaal om als team elkaar te helpen en tot een goed eindproduct te komen.

Hoe zit het met ZIGT?

Voor mij is ZIGT nog best nieuw. Werk hier nu een aantal maanden maar vanaf dag één kon ik al zien dat ik het hier heel leuk ging vinden. De mensen hier zijn altijd heel gezellig en zijn samen ook echt een groot team dat op elkaar bouwt. De dag dat ik mijn contract getekend had werd ik gelijk al uitgenodigd om bij de borrel te blijven zitten en iedereen binnen het bedrijf al een beetje te leren kennen. Toen ik eenmaal beneden kwam werd ik warm onthaalt en had al gelijk wat nieuwe collega’s ontmoet.

En je toekomst?

Mijn toekomst bestaat uit het continue verbeteren van mijn skills in het developen. Zo blijft het werk leuk en interessant. Een ander doel voor mij is om binnen nu en een jaar projecten helemaal zelfstandig te kunnen draaien.