Programmatic Specialist Vinh

Programmatic Specialist Vinh

Stel jezelf even voor

Ik ben Vinh Giang en woon in Amsterdam. Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Drie jaar geleden begon ik bij mijn vorige werkgever. Zij waren actief in de display- en video-advertising. Ik had toen een commerciële functie, maar op een gegeven moment was ik erg benieuwd hoe het zou zijn aan de bureauzijde. Daarnaast wilde ik een functie die wat meer op mijn studieachtergrond aansluit. Een beslissing waar ik nog steeds blij mee ben!

Wat doe je bij ZIGT?

Op feestjes of wanneer ik nieuwe mensen ontmoet zeg ik vaak ‘ik doe iets met online banners’. De meeste mensen kunnen dan wel ongeveer plaatsen wat ik doe. Wanneer ik mijn officiële functie benoem, Programmatic Display Specialist, dan is het even stil en zie ik ze moeilijk kijken. Als ik vervolgens ‘banners’, ‘websites’ of YouTube’ zeg (in deze volgorde) dan begint er vaak een lampje te branden. Om moeilijke gesprekken te voorkomen, zeg ik dus vaak iets met online banners.

Ook aan de slag met Programmatic advertentie-inkoop? Check de vacature.

Als Programmatic Display Specialist ben ik betrokken bij verschillende klanten met display en video strategieën, inkoop van online media, het opzetten, monitoren en evalueren van campagnes.

Wat drijft je?

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen binnen display en video advertising. Gelukkig krijg ik bij ZIGT de kansen en ruimte om verschillende trainingen te volgen. Verder vind ik het leuk dat we voor uiteenlopende klanten werken.

Hoe zit het met ZIGT?

Er heerst bij ZIGT een leuke sfeer met een prettige bedrijfscultuur. Je wordt ook gemotiveerd om mee te denken aan interne processen en het verbeteren hiervan. Bij mijn vorige werkgevers was ik soms in de eerste maand een beetje nerveus om door de eerste proefmaand heen te komen. Aan het begin bij ZIGT kreeg ik te horen dat ik over mijn eerste maand geen zorgen hoefde te maken, en dat ik alle ruimte en tijd zou krijgen om mezelf te kunnen ontwikkelen en aan het bedrijf te wennen.

En je toekomst?

Ik zit ik goed bij ZIGT. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen binnen display- en video-advertising en ZIGT is de juiste omgeving hiervoor.