Ontmoet Search Director Morgan

Ontmoet Search Director Morgan

Stel jezelf even voor:
Ik ben Morgan, ik ben zo’n een 12 jaar geleden naar Nederland verhuisd vanuit Parijs om een Bachelor in International Business Administration en een Master in Marketing Management af te ronden aan de Erasmus Universiteit. Ik had het zo naar mijn zin in Nederland dat ik nooit terug ben verhuisd.

Wat doe je bij ZIGT?
Ik ben sinds mei 2019 Search Director binnen ZIGT. In die rol ben ik verantwoordelijk voor alle SEA operaties voor onze klanten. Ook schrijf ik SEA-strategie voor klanten uit en vertaal deze door naar tactics. SEA kan nogal verwarrend zijn als het niet je expertise is. Als Search Director moet ik er dan ook voor zorgen dat de SEA-mindset door iedereen goed begrepen wordt, zodat de SEA-specialisten en de klantverantwoordelijken goed met elkaar kunnen schakelen en het beste uit de campagnes kunnen halen.

Wat drijft je?
Het behalen van resultaten voor onze klanten. SEA is een kanaal waar we snel en substantieel resultaten kunnen behalen. Dit houdt natuurlijk in dat wij een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers hebben; het voelt namelijk niet als een klant maar onze opdrachtgevers zijn onze collega’s. Een belangrijk onderdeel hiervan is om een relatie op te bouwen met de klant, wat ook een van mijn drivers is. Het geeft mij ook energie om met verschillende (online) marketing professionals in gesprek te gaan over hun operaties en onze kennis en kunde met elkaar te delen.

Werken bij ZIGT ook iets voor jou? Je vindt onze vacatures hier.

Hoe zit het met ZIGT?
De onafhankelijk waar ZIGT voor staat is iets wat mij elke dag aanspreekt. Wij weigeren kickbacks van publishers en kunnen op deze manier onafhankelijk advies geven aan onze klanten. Jaarcontracten met onze klanten doen wij niet aan. Wij geloven dat een goede klantrelatie altijd met het gesprek begint en dat communicatie zeer belangrijk is. Op deze manier willen we de klant laten zien dat wij zijn belang altijd voorop stellen.

En je toekomst?
Dat is de “million dollar question”, maar ik ben zeer enthousiast over mijn vakgebied dus ik weet zeker dat online marketing een belangrijk onderdeel in mijn toekomstige carrière zal spelen. Ik ben zelf heel leergierig en bij ZIGT kan ik nog enorm veel leren van de media professionals met wie ik iedere dag mag werken.

Even bellen?
Bellen mag altijd! Voor een (digitale) kopje koffie kan ik altijd tijd maken, of je nou wil je sparren over de performance van je campagnes of nieuwsgierig bent over ZIGT. Stuur mij een mail op morgan.filhol@zigt.nl en we plannen iets in.