Ontmoet Social & Content Specialist Jeanne

Ontmoet Social & Content Specialist Jeanne

Stel jezelf even voor

Hi! Ik ben Jeanne, 25 jaar en kom uit Valkenburg (Zuid-Holland, niet uit het verre Limburg). Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in Rijnsburg. Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hier mijn master Communicatiewetenschappen behaald. Mijn passie voor social is ontstaan tijdens bijbaantjes, waar ik mij bezighield met social content creatie voor de bedrijfspagina. Toen ik na het afronden van mijn studie in 2019 de vacature voor Social & Content Specialist bij ZIGT tegenkwam, wist ik het meteen: dit is iets voor mij! En dat heeft zeker goed uitgepakt, want ik zat gelijk op mijn plek. Ik vertel je graag wat meer over deze leuke functie binnen ZIGT.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik werk als Social & Content Specialist bij ZIGT. Een zeer diverse functie binnen het specialisme social als je het mij vraagt. Alle aspecten komen hier aan bod: content creatie, influencer marketing en social advertising. Waar ik mij op dit moment het meest mee bezig houd is social advertising. Dit pakken wij als specialisten helemaal van A tot Z op. We maken een social strategie, een mediaplan, geven advies over creaties en het opzetten, monitoren, optimaliseren én evalueren van social advertisingcampagnes. Het complete plaatje dus.

Wat drijft je? & Hoe zit het met ZIGT?

Freedom to Grow. Letterlijk. Bij ZIGT heb je alle vrijheid om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen maar ook vrijheid om jouw ideeën te delen en uit te voeren. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik zowel ben gegroeid in mijn werk, maar ook zeker op persoonlijk vlak. Hoewel ik zeker van mening ben dat je groeit buiten je comfortzone, draagt een fijne werkomgeving waar je alle vrijheid krijgt daar hoe dan ook aan bij.

Ook deel uit maken van het social team van ZIGT? Check de vacature!

Daarnaast zit er ook een andere mooie kant aan Freedom to Grow, namelijk dat wij door middel van onze adviezen en campagnes ook mogen bijdragen aan de groei van merken. Samen tot succesvolle campagnes komen, met collega’s maar ook zeker in samenwerking met merken zelf, is iets waar ik ook enthousiast van wordt.

En je toekomst?

Ambitie is er bij mij zeker. Dat is ook iets wat je hier gewoon hardop kan uitspreken. Samen met mijn leidinggevenden heb ik persoonlijke doelen opgesteld die mij helpen om te groeien in mijn werk. Zo ligt mijn focus nu op het worden van een adviseur en sparringpartner binnen social voor zowel klanten als collega’s, om de stap te kunnen maken naar Social Consultant binnen ZIGT.