SEA & SEO

Search Engine Advertising;

Wat doen consumenten die zijn getriggerd door een merk of een campagne? Die gaan naar Google of Bing. En dan wil je als merk dat ze de juiste pagina’s vinden. Het is essentieel voor een merk om haar Search Engine Marketing op orde te hebben. Zowel organisch als paid.

SEA

Het vinden van de juiste zoekwoorden en deze koppelen aan relevante advertenties. Met een sterk team van experts doen we dit dagelijks binnen Google en Bing. Naast de zoekmachines werken we met Google Shopping en YouTube en passen we (Ad) automation, product feeds en tools toe om zo efficiënt mogelijk te werken, van brand campagnes tot aan e-commerce.
ZIGT is Google Certified Premium Partner, als ook onze experts.

SEO

Search Engine Optimization; Zorgen dat je doelgroep én Google of Bing je website begrijpt. Daar komt het op neer. De customer journey en de content optimaal op elkaar afstemmen. Fijn voor de bezoeker, maar juist ook voor de zoekmachine.
SEO is een essentieel fundament binnen je digitale strategie als je website bezoek centraal staat. Bij ZIGT wordt er onder andere gewerkt met Semrush.