WERKEN BIJ

Jouw succesverhaal begint bij ZIGT

ZIGT bouwt zeer succesvol merken in Nederland en daarbuiten. Daar staan we om bekend. Die successen bouwen we niet alleen, maar altijd in teamverband. Daarom zoeken wij jou. ZIGT heeft samen met de zusterbedrijven Created First en Est Digital vacatures voor starters en ervaren professionals. We zoeken veelal mensen met een communicatieachtergrond maar ook specialisten, digital developpers  en creatief talent.

 

Wij noemen onze consultants wel “vrijheidsstrijders”. Want vrij zijn in denken en doen stimuleert de meest krachtige oplossingen. Onze opdrachtgevers zijn startups, scale-ups, marktleiders en challengers. Bedrijven en organisaties voor wie media en communicatie cruciaal zijn voor hun bestaansrecht. Als Nederlandse organisatie hebben we een sterk fundament gelegd, wat in het vakgebied breed wordt erkend. Naar de toekomst voelen wij een zeer sterke verantwoordelijkheid om te werken voor merken waar we blij van worden. We zijn altijd op zoek naar duurzame partnerships voor groei en succes.

Meer over waar we voor staan als bureau én als werkgever lees je hier. Je kunt je ook aanmelden voor een van onze werken bij-events.