Digital Media Consultant Bob

Digital Media Consultant Bob

Stel jezelf even voor:

Mijn naam is Bob Mosch, 28 jaar en woon in Warmenhuizen. Tijdens mijn studie Commerciƫle Economie heb ik door stages en minors op een positieve manier kennisgemaakt met online marketing en e-commerce. Na mijn afstuderen was het een logische keuze om in deze richting een baan te zoeken en zo ben ik in 2015 bij ZIGT gestart. Dat was nog in het Traffic Team, verantwoordelijk voor het meetbaar maken van digitale campagnes en het geven van inzicht in de effecten van die campagnes.

Wat doe je bij ZIGT?

Tegenwoordig ben ik Digital Media Consultant bij ZIGT. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de advisering en dienstverlening op het gebied van onder meer digitale media voor een aantal adverteerders. Een leuke rol waarbij het essentieel is om een goede kennis van de bedrijfsomgeving van een adverteerder te hebben om vervolgens echt verantwoordelijk te zijn voor de resultaten die we samen neerzetten. Uiteindelijk wordt ZIGT aangehaakt om door middel van (onder andere) media een bepaald bedrijfsresultaat te realiseren. Die toegevoegde waarde moeten we dagelijks waarmaken. Met de nadruk op we, want dat hoef ik gelukkig niet alleen te doen. Voor iedere adverteerder werken we in klantenteams in verschillende samenstellingen naar dit resultaat toe.

Wat drijft je?

Het begint bij resultaten neerzetten, want als wij niets toevoegen dan is er voor ZIGT geen bestaansrecht. Getuige de groei die ZIGT ieder jaar doormaakt zijn we hier gelukkig nogal bedreven in geraakt, wat zich ook uit in het vertrouwen dat klanten hebben in ons advies. Wat mij vervolgens drijft is dat we verantwoordelijk zijn om dit vertrouwen uit te betalen, en dat ik vooral ook echt goed wil zijn in wat ik doe. Iedere dag liggen er genoeg kansen om met elkaar weer een stapje vooruit te zetten.

Waar ben ik trots op?

De afgelopen jaren heb ik echt aan heel veel toffe campagnes voor grote adverteerders mogen werken, en krijg ik veel energie van een behaald resultaat of een tevreden klant. En hoewel ik mij met name op digitale media focus, geeft het een kick om dagelijks klanten van ZIGT op TV, radio of in de bioscoop voorbij te zien en horen komen. Tot slot ben ik ook heel trots op het stukje ontwikkelingshulp dat ik naar Hoofddorp kan brengen door de mensen hier bekend te maken met culturele hoogtepunten in West-Friesland, zoals de kermis in Warmenhuizen.

Net als Bob enthousiast over ZIGT? Check onze vacatures.

Hoe zit het met ZIGT?

Toen ik bij ZIGT begon was ik vooral bezig met de uitvoering en optimalisatie van digitale campagnes, waarbij de aandacht na verloop van tijd steeds meer verschoof naar het bijdragen aan het advies over de inzet van onder andere Display en Online Video, tot ik in 2019 naar Etos ben vertrokken. De webshop van Etos, destijds net gestart, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste gezondheidsplatform van Nederland. Hier heb ik een bijdrage kunnen leveren aan de inrichting van de campagnes via verschillende digitale kanalen in alle fasen van de klantreis. Na ruim twee jaar werd mij toch duidelijk dat de werkzaamheden aan bureauzijde beter bij mij passen. Een van de belangrijkste redenen om ZIGT te verlaten was de reistijd iedere dag naar Hoofddorp, maar door de mogelijkheid om thuis te werken is dit inmiddels geen belemmering meer en ben ik nog iedere dag blij dat ik de mogelijkheid kreeg om terug te komen.

En je toekomst?

Over een aantal maanden is het alweer een jaar geleden dat ik weer bij ZIGT werk, waarbij ik absoluut geen reden zie om weer te vertrekken. Momenteel kan ik mijn ei bovendien nog prima kwijt in de vraagstukken van onze klanten en voel ik volledige vrijheid om te kiezen welke persoonlijke doelen ik wil najagen, zoals de studie die ik bij een van onze klanten, de Open Universiteit, volg. Oh, en de feestcommissie heeft de kalender weer goed gevuld met superborrels, de XXL themaborrels waarbij je je beste kant gewoon lekker thuis mag laten.

Even bellen?

Tuurlijk! Stuur alleen wel eerst even een mailtje, dan zorg ik dat ik voldoende tijd voor je heb.