Digital Media Consultant Vince

Digital Media Consultant Vince

Stel jezelf even voor:

Aangenaam! Mijn naam is Vince Plouvier. Ik ben 24 jaar en kom uit Leiden. Ik heb commerciële economie gestudeerd en heb me gespecialiseerd in sportmarketing. Maar vanzelfsprekend vind ik andere branches ook interessant. In 2019 startte ik voor het eerst bij ZIGT. Toen in de rol van Digital Mediaplanner. Na een uitstapje bij een ander bureau, ben ik sinds begin dit jaar toch weer terug op het oude nest. Voelt als thuiskomen!

Wat doe je bij ZIGT?

Inmiddels ben ik sr. Digital Media Consultant. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de digitale media inzet op een portfolio van adverteerders. Daarbij houd ik me bezig met verschillende vraagstukken en uitdagingen die adverteerders bij ons neerleggen. Ik ben in de lead voor de advisering en dienstverlening. Dat bestaat uit bijvoorbeeld strategische vraagstukken uitwerken of mediatactiek schrijven voor campagnes, maar ook een stukje teammanagement en het contact met de adverteerder. In deze rol sta je echt midden in de organisatie en werk je veel samen met collega’s. Dat is met deze collega’s misschien nog wel het leukst.

Wat drijft je?

Doelstellingen behalen! Dat is waar het voor mij om draait. We denken graag mee met onze adverteerders over hun businessdoelstellingen en hoe we daarin een bijdrage kunnen leveren. Aan de hand hiervan stellen we doelen die vanuit media behaald kunnen worden. Vervolgens schrijven we het advies en brengen we de campagne tot uitvoering en daarbij is niks mooier als het dan ook echt werkt. Daarnaast krijg ik ook energie van de ruimte die je krijgt om zelf het maximale eruit te halen.

Waar ben je trots op?

Ik heb in de afgelopen jaren voor veel grote adverteerders gewerkt en absoluut mooie campagnes neer kunnen zetten waar de merken ook met trots op terugkijken. Het is echt heel leuk als je na de campagne een bedankje krijgt van je contactpersoon. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.

Hoe zit het met ZIGT?

Wat ik uniek vind is dat, ondanks we flink groeien, het klein blijft aanvoelen. Iedereen heeft de vrijheid om te zijn wie die is en te doen wat die leuk vindt. Dat maakt dat de sfeer op kantoor (in het bijzonder tijdens de vrijdagmiddagborrel) altijd goed is. Ondanks dat het thuiswerken tegenwoordig ook helemaal is geïntegreerd, merk je toch dat eigenlijk iedereen wel vaak op kantoor is. Dat is niet voor niks.

En je toekomst?

Voorlopig zit ik hier nog wel even! Ik ben natuurlijk niet voor niets teruggekomen. Binnen ZIGT zijn er voldoende uitdagingen waaraan ik graag mijn steentje bijdraag en die mij de kans bieden om verder te ontwikkelen. Uiteindelijk wil iedereen toch onderdeel zijn van een succesverhaal?

Even bellen?

Absoluut doen! Als je me even mailtje stuurt, plannen we even wat in! Je kan me bereiken op vince.plouvier@zigt.nl