Media Director Marijnke

Media Director Marijnke

Stel jezelf even voor

Hoi, ik ben Marijnke, ondertussen alweer ruim dertien jaar werkzaam in de media. Eerst werkte ik bij exploitanten en daarna heb ik de overstap gemaakt naar de bureauzijde. Deze overstap is de beste keuze die ik heb kunnen maken, want ik vind het echt heel leuk om over verschillende mogelijkheden te praten. De behoefte van de klant te doorgronden en daar dan ook een passend voorstel bij te maken. Nog leuker wordt het als het dan een partnership wordt, waarbij we dan samen met de klant en de stakeholders iets moois kunnen maken.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben Media Director bij ZIGT, dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor een paar hele mooie accounts. Daarnaast begeleid ik een team van jonge mediaprofessionals en probeer ik er iedere dag voor te zorgen dat iedereen blij wordt van zijn of haar werk en we zo mooie samenwerkingen creëren.

Wat drijft je?

Ik zie mijzelf wel als een ambitieus persoon, ik wil altijd doorgroeien en ben niet snel tevreden met stilstaan. Dat geldt zowel voor mijzelf binnen de functie van Media Director, als voor onze klanten: groeien is gewoon erg leuk.

Hoe zit het met ZIGT?

Het past bij mij. Niet alleen qua mentaliteit maar ook in de groei die ZIGT doormaakt. Ik heb in drie jaar tijd dat ik hier werk letterlijk en figuurlijk veel groei meegemaakt. Twee zwangerschappen, een promotie en vijf overnames geeft wellicht het beste beeld. Ondanks die groei raakt de menselijke maat hier nooit zoek. Of je nou met een ziek kind thuis zit of er spelen andere privé omstandigheden, je krijgt alle ruimte om de zaken op te lossen.

En je toekomst?

Ik vond altijd dat werk en privé gescheiden moeten blijven, maar inmiddels vind ik dat dat geen gezonde verstandshouding is. Ik denk dat het vinden van de juiste balans tussen werk en privé mijn grootste uitdaging is. Als moeder van twee kleine kinderen die haar werk ook nog eens heel leuk vindt, is dit nog belangrijker geworden. Bij ZIGT krijg je alle ruimte om te onderzoeken waar de grens ligt tussen het najagen van je ambities en thuis genoeg aanwezig zijn. Want je wil ook daar niks missen van alle groei en ontwikkelingen.