Ontmoet Digital Media Planner Niek

Ontmoet Digital Media Planner Niek

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Niek, ik ben 26 jaar oud en woon sinds mijn 18e in Leiden. Ik heb altijd in Amsterdam gestudeerd aan de Vrije Universiteit, waar ik een Bachelor Bedrijfskunde heb afgerond en vervolgens een Master Marketing heb behaald. Na het voltooien van mijn Master ben ik via een goede vriend meteen bij ZIGT terechtgekomen, waar ik nu al iets langer dan een jaar werkzaam ben.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik werk als Digital Media Planner bij ZIGT, waar ik een rol vervul die lijkt op account- en projectmanagement. In samenwerking met specialisten op het gebied van Social Media, Programmatic en Search, ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van online campagnes. Ik fungeer als de schakel tussen de klant en de specialisten. Wanneer we een briefing ontvangen van de klant, werk ik samen met de specialisten aan een gedetailleerd (media)plan om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen. Dit plan deel ik vervolgens met de klant. Bij goedkeuring van het plan wordt de campagne uiteindelijk gelanceerd, waarbij ik ervoor zorg dat alles soepel verloopt.

Daarnaast heb ik altijd al plezier gehad in het organiseren van feestjes, daarom ben ik sinds het begin van het jaar actief in de feestcommissie van ZIGT. Hier help ik mee bij het organiseren van onze bekende maandelijkse Super Borrels, het jaarlijkse uitje en leuke sportactiviteiten.

Wat drijft je?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat elke campagne uniek is. Momenteel werk ik met klanten zoals Swinkels, KPMG, Royal FloraHolland, CBR, Nova College en de Koninklijke Bibliotheek. Elk van deze klanten heeft zijn eigen kenmerken, doelgroepen, budgetten en specifieke vragen. Dit betekent dat ik elke dag met verschillende taken bezig ben. Het is geweldig om samen met het team aan een succesvolle campagne te werken en dit vervolgens te zien slagen. Het is een bevestiging dat we ons werk goed hebben gedaan.

Hoe zit het met ZIGT?

ZIGT is een ontzettend prettige werkgever. Dit is niet een ‘wij van WC-Eend’ verhaal, maar iets wat ik echt meen. Wat het werken voor ZIGT zo aangenaam maakt, is de vrijheid die je krijgt om je mening te uiten en dat er ook echt naar je geluisterd wordt. De werksfeer is erg plezierig, waarbij iedereen, ongeacht of je een junior of senior bent, goed met elkaar kan opschieten. Bovendien is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij je altijd goed wordt ondersteund. Tot slot is er veel goed geregeld; elke dag staat er een fantastische lunch klaar, je krijgt een extra vrije dag op je verjaardag, er zijn legendarische borrels en vanaf dit jaar is het zelfs mogelijk om 4 weken in het buitenland te werken!

En je toekomst?

Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd bij ZIGT. In mijn huidige functie zie ik zeker mogelijkheden voor verdere groei en wil ik streven naar de rol van Senior Digital Planner. Bovendien werken we in een branche die voortdurend verandert, dus het is essentieel om je voortdurend te blijven ontwikkelen om je werk goed te kunnen blijven doen.