Ontmoet Financieel Administratief Medewerker Linda

Ontmoet Financieel Administratief Medewerker Linda

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Linda van Eeuwijk, 49 jaar jong, en ik woon in Nieuw-Vennep. Ik ben getrouwd met Sergio en ik ben moeder van Dave (22) en Zoë (19). Ik werk al 15 jaar bij ZIGT. Voordat ik bij ZIGT kwam, heb ik 8 jaar gewerkt als informatiebemiddelaar en beheerder van abonnementen voor vak- en wetenschappelijke tijdschriften en boeken, voor uitgevers, universiteiten en bibliotheken.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben op 1 maart 2008 begonnen bij ZIGT als Content Beheerder. Later kreeg ik de verantwoordelijkheid voor het opzetten en verwerken van digitale bewijsnummers voor klanten, en ik heb altijd ondersteuning geboden aan de financiële administratie waar mogelijk. Toen Hornbach klant werd bij ZIGT, vroegen ze me of ik het zag zitten om media planner te worden voor print en OOH op dit account. Ik vond dit behoorlijk spannend, maar ik ben het gewoon gaan doen. Tot op de dag van vandaag ben ik er blij mee en heb ik zoveel geleerd dat ik uiteindelijk ook print- en OOH-inkoop/planning ben gaan doen voor meerdere klanten. Ik had echter het gevoel dat ik niet helemaal op mijn plek zat; ik vond de werkzaamheden binnen finance toch leuker. Daarom ben ik op 1 januari 2022 overgestapt naar het finance team. Nu kan ik zeggen dat ik na 15 jaar op de juiste plek zit.

Wat drijft je?

Time flies when you’re having fun. Ik heb het gewoon erg naar mijn zin: de werkzaamheden, het leren van nieuwe dingen, de collega’s. Geen dag is hetzelfde en we hebben natuurlijk een erg gezellig team. Ook leer ik elke dag weer en ben ik begonnen met de Basis Kennis Boekhouden. Binnenkort zijn er examens. Men is nooit te oud om te leren!

Hoe zit het met ZIGT?

Toen ik 15 jaar geleden bij ZIGT begon, waren we met ongeveer 16 collega’s. Het is bijzonder en mooi om de groei van ZIGT mee te mogen maken. ZIGT betekent heel veel voor mij. Ze bieden je de mogelijkheid om te leren en te groeien, zelfs als dat betekent dat je beter op je plek bent binnen een andere afdeling/functie. Ga ervoor! Daarnaast is het bedrijf menselijk en altijd bereid om te helpen waar nodig.

En je toekomst?

Ik hoop nog vele jaren werkzaam te zijn bij  de leukste!