Ontmoet Online Marketing Consultant Evert-Jan

Ontmoet Online Marketing Consultant Evert-Jan

Stel jezelf even voor

Hoi, ik ben Evert-Jan, 26 jaar en woon in het mooie Nijmegen. Na mijn studie ben ik daar blijven plakken en woon ik samen met vijf gezellige huisgenoten.

Na het afronden van mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik een jaar als allround marketeer bij een vastgoedbedrijf gewerkt. Daar ben ik in aanraking gekomen met verschillende vormen van online en offline marketing en kwam ik erachter dat mijn interesse zonder twijfel vooral bij de online kant van marketing ligt.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben sinds maart 2021 werkzaam bij ZIGT op locatie Arnhem, waar ik de rol van Online Marketing Consultant bekleed. Het is een toffe rol waarin ik op dit moment voor ongeveer tien verschillende klanten aan de slag mag op het gebied van online marketing. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het adviseren, opzetten, beheren, rapporteren en doorontwikkelen van campagnes op basis van data.

Wat drijft je?

Het is gaaf om een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij zoveel verschillende typen klanten, ervan te kunnen leren en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan hun doelstellingen. De ene dag zit ik in een super formele meeting waarbij ik aan de CEO van het bedrijf een presentatie geef over de online marketingresultaten van het afgelopen jaar. Op een andere dag optimaliseer ik vanuit huis de Google Ads-campagnes van klanten en de dag erna geef ik weer op locatie een-op-een conversie-optimalisatie advies aan een klant. De dynamische aard van deze baan geeft me energie.

Het is fijn dat er bij ZIGT ruimte is om mijn mening te geven en dat er daadwerkelijk geluisterd wordt. Dat is iets wat ik erg waardeer. Als ik iets zie dat beter kan, is er ruimte om dit aan te geven en in sommige gevallen kan ik het als intern project oppakken om het te verbeteren. Dat is gewoon top.

En je toekomst?

Die ligt in ieder geval de komende jaren nog bij ZIGT. Ik werk hier nu drie jaar en ik zie nog steeds zoveel leermogelijkheden op het gebied van online marketing en media. Ik zit hier voorlopig nog zeker op mijn plek!