Ontmoet Senior Campagnemanager Ruby

Ontmoet Senior Campagnemanager Ruby

Stel jezelf even voor

Hallo daar! Ik ben Ruby Ioannidis, 27 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Tijdens mijn master Communicatie en Informatiewetenschappen aan Tilburg University, heb ik mij gespecialiseerd in bedrijfscommunicatie en digitale media. Mijn passie voor online marketing en de wens om te werken bij een innoverend bureau hebben mij uiteindelijk naar Yellowhawk part of ZIGT gebracht, waar ik nu al ruim anderhalf jaar werk in de rol van Campagnemanager met een specialisatie op SEA en Social. In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, uit eten gaan en wandelen in de stad.

Wat doe je bij ZIGT?

Als Senior Campagnemanager werk ik nauw samen met verschillende klanten om hun digitale marketingstrategieën te ontwikkelen en te optimaliseren. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van campagneconcepten, het monitoren en analyseren van campagneprestaties en het adviseren van klanten over optimalisaties en verbeteringen. Mijn specialisatie ligt voornamelijk in Google Ads (SEA), hoewel ik ook regelmatig werk met platformen zoals Meta, Pinterest en TikTok. Geen dag is hetzelfde, en elk project vereist een unieke aanpak, waardoor ik constant op zoek ben naar nieuwe oplossingen en manieren om succesvolle campagnes te creëren.

Wat drijft je?

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de uitdaging om voor elke klant de beste oplossing te vinden en het optimale resultaat te behalen. Ik vind de complexiteit van digitale marketing en de voortdurende veranderingen en innovaties op dit gebied erg interessant. Het is een uitdaging om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en deze toe te passen in de campagnes die we creëren. Het allermooiste aan mijn werk is het behalen van successen voor klanten en het zien van hun groei en ontwikkeling als merk.

Hoe zit het met ZIGT?

Inmiddels zijn we bijna een jaar onderdeel van ZIGT en heb ik de kans gehad om meer bekend te raken met de organisatie. Er zijn natuurlijk altijd uitdagingen en verschillen bij het integreren van twee organisaties, maar over het algemeen heb ik een positieve ervaring gehad en waardeer ik de mogelijkheden die ZIGT ons biedt.

En je toekomst?

Ik hecht er veel waarde aan om mezelf voortdurend als professional te blijven ontwikkelen en mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Dit geldt niet alleen voor mijn werkzaamheden binnen advertising, maar ook voor andere online marketinggebieden. Ik geloof dat het vergroten van mijn kennis en vaardigheden mij in staat zal stellen om meer waarde toe te voegen aan mijn werk. Bovendien vind ik het inspirerend om nieuwe dingen te leren en mezelf uit te dagen om mijn grenzen te verleggen. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn vaardigheden en kennis te verbeteren.