Ontmoet Senior Campaign Manager Halim

Ontmoet Senior Campaign Manager Halim

Stel jezelf even voor

Hey! Ik ben Halim Köprülü, 23 jaar oud en geboren en getogen in Arnhem, waar ik nog steeds woon. Dit heeft als voordeel dat ik nauwelijks reistijd heb om naar ons mooie kantoor naast de Rijnkade te komen.

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HAN, ben ik direct aan de slag gegaan bij het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gedaan. Dit was een online marketingbureau dat zich richt op MKB-bedrijven. Na een jaar daar gewerkt te hebben, ben ik via een vriend bij ZIGT terechtgekomen, waar ik nu al iets langer dan 1,5 jaar werk.

Wat doe je bij ZIGT?

Binnen ZIGT vervul ik de functie van Senior Campaign Manager, waarbij ik gemiddeld tien diverse en leuke klanten onder mijn hoede heb. Deze diversiteit zorgt ervoor dat mijn werk elke dag anders is, variërend van zoekwoordenadvertenties, zoekmachineoptimalisatie, programmatic advertising, social media-advertenties, conversie-optimalisatie tot het omgaan met data-gerelateerde vraagstukken en het verstrekken van marketingadvies en presentaties.

Wat drijft je?

Ik haal mijn motivatie en passie uit het ondersteunen van zowel mijn klanten als collega’s bij uitdagende vraagstukken, zelfs als ze complex zijn. Daarnaast geeft het me enorme voldoening om positieve trends in grafieken te zien, omdat dat aangeeft dat we op de juiste weg zijn. Deze successen geven me telkens weer nieuwe energie om mijn dag vol inspiratie te starten.

Hoe zit het met ZIGT?

Toen ik anderhalf jaar geleden bij ZIGT begon, was mijn doel om bij een organisatie te werken waar ik constant kon blijven groeien en mezelf kon ontwikkelen. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik hier op de juiste plek ben. Je krijgt de vrijheid om tijdens het werk aan je eigen ontwikkeling te werken. Verder heb ik het nog niet eens over de leuke collega’s, geweldige uitjes en de competitieve dartwedstrijden tijdens de pauzes gehad. Met de kers op de taart is het ook nog mogelijk om remote vanuit het buitenland te werken, wat ik afgelopen zomer met plezier heb gedaan!

En je toekomst?

Wat betreft mijn toekomst zie ik mezelf zeker nog bij ZIGT werken. Dat blijkt ook wel uit mijn bovenstaande uitspraken. Met de voortdurende ontwikkelingen in de online marketingbranche zie ik genoeg uitdagingen om me de komende tijd bezig te houden en aan te passen aan deze veranderingen.