Ontmoet Senior Performance Consultant Tim

Ontmoet Senior Performance Consultant Tim

Stel jezelf even voor

Mijn naam is Tim Das, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Bergeijk (onder de rook van Eindhoven). Na mijn studie Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool ben ik direct het bureauleven ingestapt. Mijn carrière begon bij een agency in Den Bosch als Social Specialist. Vervolgens ben ik in 2019 als eerste werknemer gestart bij Yellowhawk in Tilburg (later overgenomen door ZIGT), waarbij mijn focus werd verlegd naar SEA.

Wat doe je bij ZIGT?

Als Senior Performance Consultant houd ik me dagelijks bezig met de strategie en optimalisatie van SEA-campagnes en ben ik eindverantwoordelijk voor verschillende klanten. Daarbij heb ik zowel een adviserende als uitvoerende rol, en zorg ik ervoor dat klantdoelstellingen worden omgezet in een schaalbare SEA-strategie.

Wat drijft je?

Een van de leukste dingen aan het werken als consultant is de verscheidenheid aan klanten waarmee je samenwerkt. Iedere klant heeft zijn eigen doelstellingen en uitdagingen, wat zorgt voor een mooie variatie in je dagelijkse bezigheden en de gesprekken die je voert. Hierdoor is geen dag hetzelfde en leer je op verschillende manieren waarde toe te voegen. Waar ik veel energie van krijg, is het maken van impact; gezamenlijk gaan voor het beste resultaat en op die manier zorgen voor verandering.

Hoe zit het met ZIGT?

Inmiddels zijn we met de locatie in Tilburg alweer 1,5 jaar onderdeel van ZIGT. In die tijd heb ik veel mogen leren, ook over disciplines waar ik weinig kennis van had. Ik heb ZIGT leren kennen als een zeer fijne organisatie met geweldige collega’s en volop doorgroeimogelijkheden.

En je toekomst?

Ondanks de stappen die ik heb mogen zetten ben ik nog lang niet uitgeleerd. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen zich in hoog tempo op. Ik kijk uit naar de samenwerkingen en uitdagingen in de toekomst!