Ontmoet Senior Campagne Manager Jordi

Ontmoet Senior Campagne Manager Jordi

Stel jezelf even voor en wat doe je bij ZIGT?

Hoi! Mijn naam is Jordi, en sinds 1 januari ben ik senior Campagne Manager bij ZIGT in Utrecht. In de afgelopen tweeënhalf jaar heb ik mij als freelancer verdiept in Paid Advertising met een sterke focus op adverteren binnen Meta. Deze ervaring neem ik nu mee in mijn nieuwe functie, waar ik inmiddels al ruim twee maanden met plezier meedraai binnen het team. Voordat ik als freelance marketeer werkte, heb ik gestudeerd in Amsterdam, waar ik een Master Entrepreneurship heb afgerond aan de VU & de UvA (1 opleiding, 2 universiteiten 😉). Deze ervaring helpt mij zeker binnen mijn nieuwe functie, omdat ik zowel vanuit de bureauzijde als de klantzijde kan denken en snel kan schakelen tussen deze twee perspectieven.

Ook aan de slag met social advertising? Check deze en andere vacatures op onze site.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het opzetten en beheren van social mediacampagnes binnen Meta, Pinterest of Tiktok. Verder schrijf ik rapportages, bereid ik meetings voor en kijk ik kritisch naar de resultaten met het doel zoveel mogelijk groei op social voor onze opdrachtgevers te behalen. 

Wat drijft je?

Toch wel een drang om te groeien en nieuwe manieren van werken te ontdekken. Ik heb plezier in mijn werk als we echt waardevolle groei aan een bedrijf toevoegen. Als klanten zeggen: “We hebben het echt een stuk beter gedaan dan verwacht”, weet ik dat we op de goede weg zijn. Ontwikkelingen in Paid Social volgen elkaar doorgaans snel op, waardoor de klant met de strategieën en tactieken van afgelopen jaar niet meer geholpen zijn. Door continu te leren en optimaliseren, kan ik als persoon bijdragen aan de ontwikkeling van gave merken, en een echte impact maken op hun groei.

En je toekomst?

Die ligt natuurlijk bij ZIGT! Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij een aantal nieuwe klanten. De afgelopen maand is er weer veel mooie new business bijgekomen, waardoor er weer nieuwe kansen zijn om te groeien. Het komende jaar wil ik mijn waarde graag verder bewijzen binnen het team, en me nog verder ontwikkelen als campagnemanager.