Social Director Simone

Social Director Simone

Even voorstellen:

Mijn naam is Simone Strijbis, 29 jaar en woonachtig in Leimuiden (een klein maar centraal gelegen dorp). Tijdens mijn studie Media & Entertainment Management heb ik mij gespecialiseerd in Marketing en PR. Ik heb kort overwogen of ik in de PR wilde werken maar heb ik toch de stap gemaakt naar Media. Beste keuze ooit.

Wat doe je bij ZIGT?

Ruim 3,5 jaar geleden begon ik bij ZIGT in de rol van Social & Content Specialist. Een hele diverse rol waar ik veel heb geleerd over social advertising, influencer marketing en content strategie en creatie. Uiteindelijk heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij verder te specialiseren in social advertising.

In vrij korte tijd heb ik een grote groei doorgemaakt binnen ZIGT. Door de jaren heen heb ik steeds meer vrijheid en daarmee verantwoordelijkheid kunnen pakken op een aantal klanten. Ook heb ik de teamzaken over kunnen nemen. Inmiddels ben ik sinds begin dit jaar werkzaam als Social Advertising Director. In deze rol draag ik niet alleen verantwoordelijkheid over de social advertising campagnes voor onze klanten, maar ook voor het social team en de groei hiervan. Een combinatie waar ik heel blij van word.

Ook deel uit maken van het social team van ZIGT? Check de vacature!

Wat drijft je?

Ik ben iemand die goed gaat op het krijgen van vrijheid en vertrouwen: gewoon gaan! Soms met vallen en opstaan, maar daar leer je uiteindelijk het meeste van. Binnen ZIGT heb ik deze vrijheid altijd gekregen en dit heeft me gebracht waar ik nu ben. In deze afgelopen jaren ben ik niet alleen op zakelijk vlak maar ook als persoon gegroeid. Ik gun dit iedereen. Uiteindelijk ben je het meest succesvol als team, wanneer alle collega’s in hun kracht staan. Dit zorgt natuurlijk ervoor dat iedereen happy is en het teamgevoel goed zit.

Hoe zit het met ZIGT?

Waar ZIGT als bureau voor staat en hoe wij het doen naast alle (internationale) mediabureaus is iets om trots op te zijn. We werken voor hele mooie merken met volledige transparantie en vertrouwen. Hierdoor kunnen we echt de business partner voor onze klanten zijn. Dit maakt ons werk uitdagend en zorgt voor continue groei binnen ZIGT, onze klanten en de collega’s.

En je toekomst?

Ik zie mezelf komende tijd nog bij ZIGT werken, ik ben hier nog niet uitgekeken en zeker niet uitgeleerd. De mediawereld is echt de plek waar ik me op dit moment volledig thuis voel en verder wil ontwikkelen. Binnen ZIGT heb ik nog genoeg dingen die ik wil bereiken en doen, om met elkaar verder te groeien.

Even bellen?

Zeker, gezellig! Je kan ook altijd even mailen om iets in te plannen via simone.strijbis@zigt.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt of eens wilt sparren, dat vind ik alleen maar leuk.