Social Advertising Consultant Jeanne

Social Advertising Consultant Jeanne

Stel jezelf even voor

Hi! Ik ben Jeanne, 25 jaar en kom uit Valkenburg (Zuid-Holland, niet uit het verre Limburg). Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in Rijnsburg. Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hier mijn master Communicatiewetenschappen behaald. Mijn passie voor social is ontstaan tijdens bijbaantjes, waar ik mij bezighield met social content creatie voor de bedrijfspagina’s. Toen ik na het afronden van mijn studie in 2019 de vacature voor Social & Content Specialist bij ZIGT tegenkwam, wist ik het meteen: dit is iets voor mij! En dat heeft zeker goed uitgepakt, want ik zat gelijk op mijn plek. Ik vertel je graag wat meer over werken binnen het social team van ZIGT.

Wat doe je bij ZIGT?

Ik ben bij ZIGT begonnen als Social & Content Specialist en dit sinds jaar werk ik als Social Advertising Consultant bij ZIGT. De rol als specialist is een zeer diverse functie binnen het specialisme social als je het mij vraagt. Je bent betrokken bij het maken van strategieën op social en het opstellen van mediaplannen, je geeft advies over creaties en bent bezig met het opzetten, monitoren, optimaliseren én evalueren van social advertising campagnes. Het complete plaatje dus. Waar ik mij nu in mijn nieuwe rol als Social Advertising Consultant op focus is, zoals de functie al verklapt, social advertising. Nu in een meer adviserende rol voor zowel klanten als collega’s, wat me erg goed bevalt.

Wat drijft je? En hoe zit het met ZIGT?

Freedom to Grow. Letterlijk. Bij ZIGT heb je alle vrijheid om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen maar ook vrijheid om jouw ideeën te delen en uit te voeren. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik zowel ben gegroeid in mijn werk, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Hoewel ik zeker van mening ben dat je groeit buiten je comfortzone, draagt een fijne werkomgeving waar je alle vrijheid krijgt daar hoe dan ook aan bij.

Daarnaast zit er ook een andere mooie kant aan Freedom to Grow, namelijk dat wij door middel van onze adviezen en campagnes ook mogen bijdragen aan de groei van merken. Samen tot succesvolle campagnes komen, met collega’s maar ook zeker in samenwerking met merken zelf, is iets waar ik ook enthousiast van wordt.

En je toekomst?

Ambitie is er bij mij zeker. Dat is ook iets wat je hier gewoon hardop kan uitspreken. Samen met mijn leidinggevenden heb ik persoonlijke doelen opgesteld die mij helpen om te groeien in mijn werk. Dit heeft voor mij dit jaar geresulteerd in een mooie promotie: een mooie uitdaging voor mij binnen ZIGT voorlopig!