Social Advertising Consultant Sanne

Social Advertising Consultant Sanne

Stel jezelf even voor

Ik ben Sanne, 26 jaar en woon in Nieuwkoop met mijn vriend en twee konijnen (ken je Alphen aan den Rijn? Daar iets naar rechts). Tijdens mijn studie bedrijfscommunicatie in Utrecht heb ik een minor E-marketing en social media gedaan waardoor ik wist: online it is. Niets is zo dynamisch als het online medialandschap, daar wil ik meer over leren. Na mijn studie ben ik hetzelfde jaar nog begonnen bij ZIGT als social & content specialist. Inmiddels werk ik hier bijna vijf jaar en zit ik heerlijk op mijn plek binnen het gezellige social team! 

Wat doe je bij ZIGT?

Binnen mijn klantenportfolio ben ik verantwoordelijk voor owned en paid social media inzet. Voor een van mijn favoriete klanten Lee Kum Kee verzorgen wij de contentcreatie op Facebook en Instagram, community management en alle social advertising en influencer campagnes ondersteunend aan de groei van het merk. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor één van ZIGT’s grootste klanten, Lidl, waar wij wekelijks grootschalige social advertising campagnes inzetten op verschillende platforms, waaronder Pinterest. 

De diensten per klant variëren enorm, wat zorgt voor een diverse rol waarbinnen er veel kansen liggen om te leren en je te specialiseren. 

Wat drijft je? & Hoe zit het met ZIGT?

Sinds de corona periode ben ik steeds meer bezig met persoonlijk groei. Wat wil ik leren, waar wil ik naar toe en hoe kan ik groeien in mijn ontwikkelpunten? Deze vragen heb ik gekoppeld aan mijn groei binnen ZIGT en een rol gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeldoelen. Deze doelen geven mij houvast om mijn eigen groei in kaart te brengen, met als resultaat dat ik in 2021 de mooie stap richting senior specialist heb gemaakt. Inmiddels werk ik in de rol van Social Advertising Consultant. 

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen ZIGT en dat merk je. Je wordt begeleid in het vormen van je doelen en iedereen is bereid je te helpen deze doelen te bereiken. Groeien doe je samen bij ZIGT! 

ZIGT is het enige bedrijf binnen de mediawereld waar ik voor heb gewerkt. Toch voelde ik al snel dat ZIGT zich onderscheid in de markt qua cultuur en vrijheid. Het delen van je mening en meedenken over de interne processen/groei van ZIGT wordt aangemoedigd. Het DNA van ZIGT voel je in de werksfeer en is een van de redenen dat ik mij zo op mijn plek voel hier! 

En je toekomst?

In de nabije toekomst is mijn doel door te groeien in mijn functie. Wat daarna volgt? Verder groeien in mijn ontwikkeling, kennis en ervaring.  Ik weet dat er talloze groeimogelijkheden zijn en ik zie nog veel kansen om aan te grijpen!