Waarom werken bij ZIGT

Waarom werken bij ZIGT

Waar we voor staan: onze purpose

Jaarlijks realiseert ZIGT zo’n veertig succesverhalen. Dat doen we vanuit de overtuiging dat groei het beste tot stand komt in vrijheid. De vrijheid om optimaal te kunnen werken, niet beperkt te worden in denken of doen en het beste resultaat te leveren voor onze klanten. Die filosofie passen we succesvol toe richting onze opdrachtgevers, maar ook richting onze mensen. Want bij ZIGT heb jij alle vrijheid om te groeien tot het punt waar jij wil komen.

Samen komen we zo tot succes. Met onze klanten winnen we prijzen, zoals Effies en SAN Accenten, en in de afgelopen 7 jaar zijn wij maar liefst 5x genomineerd voor Mediabureau van het jaar, waarbij wij in 2019 ook echt tot winnaar zijn gekroond. Daar zijn we heel trots op, maar op het dagelijks succes voor onze opdrachtgevers nog veel meer.

Kennismaken en evenementen

ZIGT maakt graag kennis met jou. Dat kan heel laagdrempelig en vrijblijvend. Neem gerust contact op met ons. Bel of mail een ambassadeur voor een 1 op 1 afspraak op ons terras, of loop gelijk een dag mee. Zo krijg je echt feeling bij het bedrijf, het werk en de sfeer.

Daarnaast organiseren we events waarbij je kennis maakt met ZIGT en het werk.

Uiteindelijk is het zowel in jouw als ons belang dat we samen de beste keuze maken. Laten we hier dan ook tijd in investeren.

Vakgebieden, kansen en toekomst

De werkzaamheden van een mediabureau worden steeds diverser. Onze vakgebied is continu in ontwikkeling en wordt steeds belangrijker voor onze opdrachtgevers. Communicatie als nice to do is allang vervangen door need to do. De manier waarop je kijkt naar bedrijven wordt bepaald door wat je van ze ziet, het gevoel dat je erbij krijgt en je eigen ervaringen of die van anderen. Natuurlijk is ZIGT niet de enige organisatie die actief is in de communicatie. Maar ZIGT weet uit eigen ervaring hoe het is om van startup, naar scale-up en inmiddels naar een van de belangrijkste en meest toonaangevende communicatiebedrijven in ons vakgebied te zijn gegroeid. En daar liggen kansen.

Wij werken samen met onze klanten voor het beste resultaat en dat doen wij in teamverband met communicatiespecialisten op alle vakgebieden, technische specialisten, onderzoeksprofessionals en ondersteunende functies. En om met die laatste groep te starten:

Ondersteunende functies:

Om professionals in ons vakgebied te laten floreren heeft ZIGT ondersteunende diensten zoals de administratie, office, horeca, HR, marketing en techniek. Wij stellen hoge eisen aan deze functies omdat service, vlekkeloze administratie en hoge kwaliteit diensten zijn die wij ook leveren aan onze klanten. Je krijgt er wel wat voor terug: werken in een fantastische branche en groeiend bedrijf.

Communicatie:

Afgestudeerde HBO en universitaire Bachelor- en Masterstudenten vinden makkelijk hun weg binnen ZIGT. Hiervoor hebben wij verschillende startersplekken. Maar ook voor ervaren professionals heeft ZIGT vacatures.

Development en techniek:

Het zal je niet verbazen dat de successen van onze klanten direct samenhangt met een goed werkende technische omgeving. Dit doen we in Nederland met Nederlandse developers. Duurder? Nee beter. En daarom zoeken wij jou: front-end, back-end HTML, SCSS en Javascript. Iemand die Visual design pixel-perfect omzet naar code.

Data en onderzoek:

En data dan? Cruciaal om processen te verbeteren en inzicht te verkrijgen. Alleen inzicht? Nee, ook doorvoeren. Dataspecialisten, onderzoekers en strategen werken intensief samen voor de meest succesvolle cases. Van macro naar micro van retail naar e-tail van massa naar specifiek. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij doen het.

Design:

ZIGT heeft een eigen studio met creatieve designers, vormgevers en strategen. Natuurlijk werken we veel samen met reclamebureaus waar design core business is, maar wat je ziet bepaalt voor een groot deel het succes. Daar hebben we een mening over en dus willen we daar ook zelf invloed op kunnen hebben. Heb je een opleiding als grafisch vormgever of multimediadesign en heb je een eigen visie op design? Grote kans dat we voor jou een topfunctie hebben.

Wellbeing en arbeidsvoorwaarden

ZIGT is écht een Nederlandse organisatie. Dat zal zo blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat we in een fantastisch land wonen waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Deze vrijheid, waarvan we weten dat we die moeten onderhouden en koesteren, gebruiken we om te groeien, als mens, bedrijf, opdrachtgever en leverancier. We noemen het Freedom to Grow. Waarom in het Engels? Omdat we denken dat onze groei niet stopt bij de Nederlandse grens. Steeds vaker werken wij in het buitenland. ZIGT groeit jaar op jaar en daar profiteer jij van, zeker als je niet alleen ‘goed’ bent maar juist ‘excellent’. Dan komt alles samen, je opleiding, wij, ons mooie vakgebied en opdrachtgevers die floreren onder jouw leiding. De “zone” noemen sporters dat. Dat is het moment dat onze consultants floreren. ZIGT is een bedrijf dat de belangen van medewerkers en opdrachtgevers op #1 zet en niet de belangen van aandeelhouders.

Onze kernwaarden zijn ‘samen, succesvol en aanpakken’. Dat staat echt niet op ieder koffiekopje afgedrukt maar als je langer binnen bent dan ga je die waarden vanzelf terugzien. Bij ZIGT begrijpen we dat wellbeing verder reikt dan fysieke gezondheid. We kijken naar jou en passen ons pakket hierop aan. Daartegenover staat dat we van jou verwachten dat je rekening houdt met anderen. Dan wordt het: ik wil iets, jij wilt iets en samen zijn we succesvol. Verder stellen wij je in staat om de balans tussen werk en leven zo in te richten, dat die zo goed mogelijk aan je wensen voldoet.

Wie bij ons werkt zal merken dat we die waardering zowel uitdrukken in persoonlijke aandacht als met het pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Ambassadeurs

Hier vind je onze “recruiters” al spreken wij eigenlijk liever van ambassadeurs. Neem contact met ze op want het is in je eigen belang om je goed te oriënteren voordat je ergens gaat werken. Dus wat houdt je tegen? Onze ambassadeurs hebben goed overzicht over ons werkterrein en kennen de spelers: marketingcommunicatie-afdelingen van onze opdrachtgevers, intermediairs zoals reclamebureaus, mediabureaus, onderzoeksbureaus, digital specialistische partijen en mediapartijen. Door met hen hierover in gesprek te gaan neemt je inzicht toe en krijg je een goed beeld van je toekomst. Of dat nu bij ZIGT is of ergens anders. Wij investeren graag in jouw groei.

Maak hier een afspraak rechtstreeks met een van onze ambassadeurs, of mail Joost of Anna. Anna is directeur bij ZIGT en wie weet zit ze wel op jouw toekomstige plek. Of je mailt Joost. Joost is ondernemer en oprichter van ZIGT. Als je ondernemend bent is het wellicht leuk om met hem te sparren. Of neem deel aan één van onze werken bij-events.