Waarom werken bij ZIGT

Waarom werken bij ZIGT

ZIGT is al meer dan twintig jaar hét succesvolle onafhankelijke bureau van de Benelux. We bieden aan veel toonaangevende én opkomende merken effectieve media- en marketingoplossingen vanuit onze vijf locaties; Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Zaventem.

Vrijheid en groei staan bij alles wat we bij ZIGT doen centraal. Niet alleen in relatie tot de merken waar we voor werken, maar juist ook bij onze mensen. Dat noemen we Freedom to Grow. We groeien zelf ook jaar op jaar en dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar talent om ZIGT te versterken.

Wat betekent Freedom to Grow voor jou?

Het is onze kernfilosofie: Freedom to Grow. Vrij om je eigen pad te kiezen en je functie zelf vorm te geven. Bij ons ben je de regisseur van je eigen ontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor je carrière maar ook voor de manier waarop je onze opdrachtgevers adviseert. Wat zou jij doen als het jouw bedrijf of jouw investering was? Dat is de vraag die we onszelf dagelijks stellen. We geloven dat groei verder gaat dan enkel vakbekwaamheid; het betekent ook groeien als persoon. Daarom ondersteunen we jou in het bereiken van een evenwicht tussen werk en privé en helpen we je zowel jouw vakinhoudelijke vaardigheden als soft skills te ontwikkelen. Of je nu in de breedte wilt groeien of juist de diepte in wilt duiken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je qua cultuur past bij ZIGT zorgen we er samen voor dat de functie-inhoud aansluit bij je sterke punten en ambities. Ook als deze door de tijd heen veranderen. Veel van onze ervaren collega’s zijn intern opgeleid en doorgegroeid, maar hebben ook verschillende collega’s succesvolle overstappen gemaakt naar andere werkgebieden binnen ons bedrijf.

Samen Succesvol Aanpakken

Bij ZIGT omarmen we de kernwaarden ‘Samen Succesvol Aanpakken’. ‘Samen’ benoemen we hier niet voor niets als eerst. We werken namelijk met elkaar en succes heb je nooit alleen. Dit maakt onze organisatie een positieve en ondersteunende omgeving voor iedereen. Bij ZIGT kun je jezelf zijn en mag je je kwetsbaar opstellen. We benaderen jouw krachten en enthousiasme en leggen daar de focus op. Maar we helpen je ook bij eventuele onzekerheden. Natuurlijk vragen we ook wat van jou. We houden van aanpakkers. Niet denken in problemen, maar juist in oplossingen. Elke mening is waardevol en met elkaar deze omzetten in actie nog veel meer. Als jouw waarden aansluiten bij de onze dan voel je je zeker thuis bij ZIGT.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris vinden wij het belangrijk om op meerdere vlakken in onze mensen te investeren. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden. Deze hebben we hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet. Ook daarin komt onze Freedom to Grow filosofie tot uiting.

Arbeidsvoorwaarden ZIGT