Waarom werken bij ZIGT

Waarom werken bij ZIGT

ZIGT is al meer dan twintig jaar hét onafhankelijke bureau van Nederland. Een plek waar vrijheid en groei centraal staan.

De huidige tijd vraagt om lenigheid van geest. Om vrijdenkers. Mensen die moeiteloos meebewegen met de continu veranderende regels van het spel. Die niet vastzitten in hokjes, maar over grenzen heen kijken en altijd ruimte zien voor groei.

Freedom to grow

Onze filosofie in een notendop: freedom to grow, voor onze mensen en voor de merken waar we voor werken. Vrijheid en groei zijn de wortels die onze creativiteit en onze cultuur voeden. Voor veel collega’s is dat de belangrijkste reden om bij ons te komen – en blijven – werken.

Je functie in grote mate zelf vormgeven? Bij ZIGT kan het. Door de vrijheid die je bij ons krijgt ben je de regisseur van je eigen ontwikkeling. Daarnaast ben je bij ZIGT écht vrij om onze opdrachtgevers te adviseren, over wat in jouw ogen de beste aanpak is. Wat zou jij doen als het jouw merk of jouw geld betrof? Dat is de vraag die we ons dagelijks stellen.

Alles wat we doen staat in het teken van groei. Bij onze klanten, maar net zo goed bij onze mensen. Daar zijn we misschien een beetje anders in, maar we vinden dat groei meer is dan beter worden in je vak. Daarom dragen we ook graag bij aan jouw groei als mens. Zodat werk en privé in evenwicht zijn, en er bijvoorbeeld een goede balans is tussen je hard en soft skills.

Wil je je in de breedte ontwikkelen, of juist de diepte in? Met onze vier pijlers Strategy, Media, Performance en Create bestrijken we het complete medialandschap. Kansen genoeg voor verdieping dus: het merendeel van onze seniors is intern opgeleid en doorgegroeid. En doordat we onze pijlers sterk met elkaar verbinden, is er alle ruimte voor verbreding. Of om te kijken waar je je thuis voelt: de afgelopen jaren maakten meerdere collega’s intern een switch.

Samen Succesvol Aanpakken

Onze kernwaarden zijn Samen Succesvol Aanpakken. De eerste willen we even aanstippen, want die staat niet voor niets voorop.

‘Samen’ betekent: we doen het met elkaar, nooit ten koste van elkaar. Dat voel je door de hele organisatie. Bij ZIGT kun je jezelf zijn en is er ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Geen focus op wat je niet kan, maar aandacht voor jouw kracht en enthousiasme en de sweetspot waar die bij elkaar komen.

Als er een match is tussen jou en onze cultuur, dan is er zonder twijfel een passende plek voor je bij ZIGT.

Wellbeing en arbeidsvoorwaarden

ZIGT is écht een Nederlandse organisatie. Dat zal zo blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat we in een fantastisch land wonen waar we helemaal onszelf kunnen zijn. ZIGT groeit jaar op jaar en daar profiteer jij van, zeker als je niet alleen ‘goed’ bent maar juist ‘excellent’. Dan komt alles samen, je opleiding, wij, ons mooie vakgebied en opdrachtgevers die floreren onder jouw leiding. De ‘zone’ noemen sporters dat. Dat is het moment dat onze consultants excelleren. ZIGT is een bedrijf dat de belangen van medewerkers en opdrachtgevers op #1 zet en niet de belangen van aandeelhouders.

Natuurlijk zijn er ook een aantal praktische redenen om bij ZIGT aan de slag te gaan;

  • Aantrekkelijke combinatie van werken op kantoor en thuis.
  • Ons hoofdkantoor in Hoofddorp is vlak bij het NS-station en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Verder hebben we goed bereikbare kantoren in Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel.
  • Uitstekende verzorgde lunch (denk: vijf sterren op Tripadvisor of TheFork).
  • Uitdagende projecten voor marktleiders, challengers en startups uit tal van branches, waarbij we kijken met welke merken jij de beste fit hebt.
  • Uitgebreide geïntegreerde dienstverlening waardoor je echt ziet hoe jouw werk past in het grotere plaatje van marketingactiviteiten en merkgroei.

Kennismaken

ZIGT maakt graag kennis met jou. Dat kan heel laagdrempelig en vrijblijvend. Neem gerust contact op onze Recruitment & Talent Director Esmee Ronner via sollicitatie@zigt.nl.