Waarom werken bij ZIGT

Waarom werken bij ZIGT

De huidige tijd vraagt om lenigheid van geest. Om vrijdenkers. Mensen die moeiteloos meebewegen met de continu veranderende regels van het spel. Die niet vastzitten in hokjes, maar over grenzen heen kijken en altijd ruimte zien voor groei. Voor zichzelf, maar vooral voor opdrachtgevers die popelen om hun ambities te realiseren. Mooie merken die we maar wat graag helpen bij het verleggen van hun grenzen.

Freedom to grow

ZIGT is al meer dan twintig jaar hét onafhankelijke bureau van Nederland. Een plek waar vrijheid en groei centraal staan. Onze filosofie in een notendop: freedom to grow, voor onze mensen en voor de merken waar we voor werken. Vrijheid en groei zijn de wortels die onze creativiteit en onze cultuur voeden. Voor veel collega’s is dat de belangrijkste reden om bij ons te komen – en blijven – werken.

Vrijheid

Je functie in grote mate zelf vormgeven? Bij ZIGT kan het. Door de vrijheid die je bij ons krijgt ben je de regisseur van je eigen ontwikkeling. We zijn volstrekt onafhankelijk en hebben geen dubbele agenda of verborgen belangen. Daardoor ben je écht vrij om onze opdrachtgevers te adviseren over wat in jouw ogen de beste aanpak is. In vergelijking met veel internationale bureaus krijg je alle vrijheid om de klantrelatie vorm te geven. Je bent niet afhankelijk van templates of richtingen die al voor je bepaald zijn. Nee, die richting bepaal je, samen met het team en de klant, zelf.

Groei

Alles wat we doen staat in het teken van groei. Bij onze klanten, maar net zo goed bij onze mensen. Daar zijn we misschien een beetje anders in, maar we vinden dat groei meer is dan beter worden in je vak. Daarom dragen we ook graag bij aan jouw groei als mens. Zodat werk en privé in evenwicht zijn, en er bijvoorbeeld een goede balans is tussen je hard en soft skills.

Wil je je in de breedte ontwikkelen, of juist de diepte in? Met onze vier pijlers Strategy, Media, Performance en Create bestrijken we het complete online en offline landschap. Kansen genoeg voor verdieping dus: meer dan 75 procent van onze seniors is intern opgeleid en doorgegroeid. En doordat we onze pijlers sterk met elkaar verbinden, is er ook alle ruimte voor verbreding. Of om te kijken waar je je thuis voelt: de afgelopen jaren maakten meerdere collega’s intern een switch.

Samen Succesvol Aanpakken

Freedom to grow is een groot en belangrijk onderdeel van onze cultuur. Maar er is nog meer, en dat hebben we samengevat in onze kernwaarden Samen Succesvol Aanpakken. De eerste willen we even aanstippen, want die staat niet voor niets voorop.

‘Samen’ betekent: we doen het met elkaar, nooit ten koste van elkaar. Dat voel je door de hele organisatie. Bij ZIGT kun je jezelf zijn en is er ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Geen focus op wat je niet kan, maar aandacht voor jouw kracht en enthousiasme en de sweetspot waar die bij elkaar komen.

Als er een match is tussen jou en onze cultuur, dan is er zonder twijfel een passende plek voor je bij ZIGT.

Wellbeing en arbeidsvoorwaarden

ZIGT is écht een Nederlandse organisatie. Dat zal zo blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat we in een fantastisch land wonen waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Deze vrijheid, waarvan we weten dat we die moeten onderhouden en koesteren, gebruiken we om te groeien, als mens, bedrijf, opdrachtgever en leverancier. We noemen het Freedom to Grow. Waarom in het Engels? Omdat we denken dat onze groei niet stopt bij de Nederlandse grens. Steeds vaker werken wij in het buitenland. ZIGT groeit jaar op jaar en daar profiteer jij van, zeker als je niet alleen ‘goed’ bent maar juist ‘excellent’. Dan komt alles samen, je opleiding, wij, ons mooie vakgebied en opdrachtgevers die floreren onder jouw leiding. De “zone” noemen sporters dat. Dat is het moment dat onze consultants floreren. ZIGT is een bedrijf dat de belangen van medewerkers en opdrachtgevers op #1 zet en niet de belangen van aandeelhouders.

Even praktisch

Naast onze cultuur en filosofie zijn er natuurlijk ook praktische redenen om je professionele tent bij ZIGT op te slaan:

  • Aantrekkelijke combinatie van werken op kantoor en thuis.
  • Goed bereikbaar kantoor in Hoofddorp, vlakbij het NS-station en met voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Uitstekende verzorgde lunch (denk: vijf sterren op Tripadvisor of TheFork).
  • Uitdagende projecten voor marktleiders, challengers en start-ups uit tal van branches, waarbij we kijken met welke merken jij de beste fit hebt.
  • Uitgebreide geïntegreerde dienstverlening waardoor je echt ziet hoe jouw werk past in het grotere plaatje van marketingactiviteiten en merkgroei.
  • ZIGT-hubs in Arnhem, Utrecht en Brussel om, als je wilt, af en toe te werken en collega’s te ontmoeten.

Kennismaken

ZIGT maakt graag kennis met jou. Dat kan heel laagdrempelig en vrijblijvend. Neem gerust contact op met ons. Bel of mail een ambassadeur voor een 1 op 1 afspraak op ons terras, of loop gelijk een dag mee. Zo krijg je echt feeling bij het bedrijf, het werk en de sfeer.

Uiteindelijk is het zowel in jouw als ons belang dat we samen de beste keuze maken. Laten we hier dan ook tijd in investeren.