Persbericht: Nicky Levinschi nieuwe CEO ZIGT Nederland
09-04-2024

Persbericht: Nicky Levinschi nieuwe CEO ZIGT Nederland

Nicky Levinschi is vanaf 1 april 2024 de nieuwe CEO van ZIGT in Nederland. Levinschi was al verantwoordelijk voor de vestigingen in Tilburg, Utrecht en Arnhem en vanaf 1 april ook voor de hoofdvestiging in Hoofddorp. Zij geeft leiding aan de divisies strategy, paid media en design & technology. ZIGT opereert in Nederland en België en is als media- en marketingbureau verantwoordelijk voor de investeringen op het gebied van media en communicatie van zijn klanten.

Levinschi is eerder werkzaam geweest bij Storm Digital in Groningen en Amsterdam. Ze heeft daar snel de rangen beklommen tot Head of Social Advertising, en heeft strategische werkzaamheden uitgevoerd voor een indrukwekkende lijst met klanten. Na de overname van Storm Digital door Accenture Interactive is zij verder doorgegroeid binnen deze organisatie als onderdeel van het EMEA-team. In 2021 maakte ze de overstap naar ZIGT alwaar ze onderdeel werd van de directie.

Levinschi: “ZIGT is een fantastisch bedrijf dat alles in huis heeft om zijn klanten binnen het gehele media- en marketingspectrum te ontzorgen. Dit jaar bestaan we 23 jaar en we zijn al die tijd onafhankelijk gebleven. Daar ben ik trots op. Nu is het tijd voor het volgende ambitieuze hoofdstuk voor zowel ZIGT als mijzelf. Met veel plezier ben ik inmiddels in mijn nieuwe rol begonnen.”

Joost Istha, oprichter van ZIGT: “Nicky heeft de afgelopen jaren letterlijk en figuurlijk vele kilometers voor ZIGT gemaakt en van de drie vestigingen een oersterk team gemaakt. Zij heeft een ambitieuze agenda en een sterke visie op ons vakgebied en daar zullen onze klanten hun voordeel mee gaan doen. Ik heb veel vertrouwen in Nicky en verwacht dat zij een voorbeeld zal zijn voor velen in onze mooie en belangrijke reclame-industrie.”